21.29

Efter en halv vecka i fjällen tar vi nu farväl. Eller, vi tar farväl imorgon. För mig kommer imorgon dock att komma väldigt snart, för jag är så trött och slut i kroppen så jag kommer somna snart. Liksom, jag är ett nattdjur. Vad hände? Sen jag började jobba på tok för mycket (vilket i för sig klirrar dödsskönt på kontot) så har jag blivit tröttare och tröttare, och nu efter några dagars ledighet samt skidåkning är jag tröttare än jag någonsin varit. Okej, men det känns som så i alla fall. Så nu släcker jag lampan och somnar, till freaky friday.
ajuste, jag ankarliften har vapenvila.
peace out?
a.

ut med det gamla, in med det nya

Jag har under ett litet tag nu, funderat på att börja blogga igen. Varje gång tanken har dykt upp har jag dels inte varit på ett sådant ställe att jag haft tillgång till dator, och sen så känns det relativt patetiskt nu för tiden.
Ja, en anledning är ju för att min blogg är fylld av massa sorgliga inlägg av olika slag, men också för att alla som bloggar just nu (känns det som) är halvkända jävla attentionwhores. Hur som helst, nu sitter jag här på juldagen och känner för att skriva några rader som förmodligen kommer att bli några sidor, men ändå.

Jag befinner mig i Hamrafjället, Tänndalen, Härjedalen. Idag är det bara sex minusgrader tillskillnad från häromdagen då det var härliga trettio minus! Skidor har jag åkt, en jävla massa känns det som. Mina smalben är svullna och värker, fyfan säger jag bara. Smärta som heter duga. Men det är extremt jävla roligt, det är till och med rätt kul att volta i backen........ Ibland undrar jag också hur jag tänker. Julen här har varit riktigt trevlig. Jonnys föräldrar och syster med familj är hur härliga som helst, man kan inte göra annat än att tycka om dom. Sen så har jag fått en dator, wooopwooop! så jävla najs, så nu slipper jag sno hannas dator hela tiden :)

over and out for now. skriver nån annan gång när jag har nåt att säga.
a.


RSS 2.0