Träna eller plugga, träna eller plugga?

Det får nog bli så att jag kan unna mig att träna till helgen om jag lyckas plugga tillräckligt flitigt tills dess. Alltså den här kursen är så kort och intensiv att det är sjukt svårt att hänga med. Dessutom har jag ett (en) PM att skriva till en annan kurs. Och på fredag kommer svaret på statsrättstentan. Usch jag vill spy av bara tanken.  Men eftersom att jag missar två seminarium och en föreläsning (från början var det bara ett seminarium) nu när jag åker till Norge i två dagar så får fan träningen vila. Sucks, jag som "kommit igång" igen - ett träningspass javisst, men jag har fått tillbaka suget som fan efter uppehållet med tån. Eller, det är ju fortfarande tåuppehåll, men jag hade tänkt gymma i alla fall. Men får göra lite egna sexiga övningar här hemma istället typ. Måste ju dessutom hinna packa och duscha och allt ikväll ni vet, som man gör innan man åker bort - trots att man bara ska vara borta en natt.

Jag ska för övrigt göra allt för att synda så lite som möjligt i Norge. Ja några glas vin och en jäger på stolen blir det såklart, men jag åt ju proteiner i åtta dagar istället för fem så jag ska få äta sallad nu. Så  jag ska äta sallad, sallad, sallad - det jobbiga kommer bli på mellanmålen när man är svinhungrig och allt som erbjuds är mackor. Well well, jag ska som sagt göra mitt bästa. Mackor och efterrätter går totalt jävla fetbort i alla fall. Om jag syndar mer än nödvändigt ska jag be Henrik slå mig gul och blå. Tjolahopp, jag ska inte fucka upp det här nu! Snart är det ju påsk och det är kilon kvar att tappa tills dess. (Allt tjat är för att jag ska intala mig själv hur jävla ovärt det skulle vara att fuska).

Ja så imorgon bitti blir mobilen avstängd och stays that way tills fredagkväll, så don't miss me!
Åter till folkrätten, ha ett grymt veckoslut så får ni två bilder på fredag!
Och förresten! Om det är nån som behöver nåt grymt att lyssna på så säger jag bara Melissa Horn, hon har förgyllt mina dagar i typ ett par veckor nu. KING! eller ja, drottning då kanske :)
a,


Tidig middag = najs

img_5414 (MMS)

Tidig middag = najs


9. Någon i din släkt. Min mor o min morbro...

img_0533 (MMS)

9. Någon i din släkt. Min mor o min morbror :) Pga nån driftstörning ville inte det här laddas upp förut men vi gör ett nytt försök :)


10. Någon du tycker är väldigt snäll


Min underbara Jeffa, Kinesen, Jennifer, Bovvin - kärt barn har många namn <3


Jag har fått upp hoppet igen. Vågen är på ...

Jag har fått upp hoppet igen. Vågen är på min sida och jag har nu tappat sammanlagt femton kg. Vilken känsla! Nu ska jag kriga fram till påsk och hoppas på att jag kan äta prinskorv och räklåda då!:)


8. En person som du saknar. Min Fehler kan...

img_4533 (MMS)

8. En person som du saknar. Min Fehler kan flytta hem nu tycker jag! Vill umgås med dig som förut <3


7. En bild som du aldrig lagt upp

Fan jag hittar typ ingen bild jag kan tänka mig att lägga upp som jag aldrig tidigare lagt upp... Haha, så rolig är jag! Har övervägt idén att lägga upp en bild på hur jag såg ut i somras i bikini, men jag tror jag avstår, haha skäms för mycket. Jag ska aldrig tillåta mig själv att bli så stor igen. Hur som helst, jag bryter mot regeln och lägger inte upp någon bild idag! Haha, synd.

Gårdagen var kul för övrigt, jag gillar juristfolk! Går helt sjukt underbara brudar i skolan asså! Puss på er :D

a.

6. En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Jag och min Hanna i somras vid Hässelby strandbad. Har inte träffat denna donnan sen 15 november. Saknar henne så jag håller på att dö. Men i juni får jag se min tös igen :) Längtar helt sjukt mycket!

Igår blev en knasig kväll men trevligt var det, Calle var värst och brudarna drog för tidigt. Men what to do. Natta och Calle sov kvar så fick lite frukostsällskap också, mycket trevligt! Känner mig så jävla osugen på att festa ikväll, men ska väl snart ta o slänga iväg ett sms till en klasskamrat och se om jag kanske blir taggad. Juristfest måste ju prövas på liksom, eller hur! Sen har jag ju aldrig varit på Ambassadeur heller så, kanske är värt det. Wellwell, många timmar kvar till tio! Puss & Smek, ha en fin dag i solen.
a,


5. En gammal bild på dig själv


Blev ju ingen bild igår, så den kommer här i stället.


Nu tar vi helg! Åh så skönt. Ingen pluggan...

Nu tar vi helg! Åh så skönt. Ingen pluggande på pendeln hem och party mode on! Jag ser väldigt mycket fram emot ikväll :D hihi puss , a


4. En bild på en konstig tid i ditt liv


En fantastisk dag i underbara Alanya, sommaren 2009.
Om det var en konstig tid i mitt liv vet jag väl inte direkt, men däremot så var det en annorlunda sommar som förändrade mitt liv, på flera sätt. Och Alanya var det bästa som hände mig den sommaren, så därför får ni idag njuta av denna ytterst vackra bild!
Imorn langar Anna inflyttningsfest, och då ska det syndas med drinkar, tjoho! PUSS
a,


3. En bild på någon i din familj

img_2917 (MMS)

3. En bild på någon i din familj


2. En bild på dig själv


Här har ni en mysko bild på fröken Anna.

Idag har väl kanske inte varit den bästa dagen. Har förvisso tagit en mysig fika med Fanny och Jennifer men sen jag kom hem har jag haft huvudvärk och känt mig lite konstig. Jag vet inte vad det beror på.. Förresten så vill jag äta precis allt. Ge mig pizza, choklad, sallad - allt. NU! Aja, i helgen blir det trevligt sällskap och drinkar. Så det längtar jag efter just nu. Nu väntar sängen eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och plugga, och på kvällen blir det bio med mamma, vi ska se "The Adjustment Bureau" med Matt Damon och Emily Blunt, så det ska faktikst också bli riktigt mysigt :) Nej godnatt var det!
a,


1. Någon du umgås med väldigt mycket


Jag vet inte vem jag umgås med mest,
men underbara Fanny ligger högt upp på listan <3


En bild varje dag i 30 dagar

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild. 
18e bilden: En bild på din fritid
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Måndag

Kickstartade veckan med hela två timmar i skolan, handlade på vägen hem och lagade kyckling åt min fru Hanna. Nej ingen kickstart direkt.. Och jag bara drar mig ifrån att plugga, jävla seminarium imorgon. Jag hatar att läsa juridik på engelska, så därför strejkar hela kroppen och behåller datorn i knäet istället för att plugga. Så kan det gå.

Så jag har blivit astråkig igen vad gäller bloggandet. Men det är bara för att dieten går bra och jag inte längre behöver tala om för er vad jag stoppar i mig hela tiden. Och tur är väl det, för hur sexigt är det egentligen? Och nu har jag tre kilo kvar (ja det går sjuukt långsamt) så snart slipper mina underbara vänner höra mitt diettjaffs! Bra va?!

Men för att inte vara så tråkig har jag snott en grej från en av 93 tjejerna på basketen http://saragradin.blogg.se
nämligen en dags-bild-grej som jag ska göra, publicerar listan i nästa inlägg :) Poängen är i alla fall att varje dag ladda upp en bild :) Så får vi se om ni har sån tur att ni får läsa en text till också ;)

I helgen firade vi Hannas 20 års dag, KING att hon är stor flicka! Hur som helst, det var jävligt trevligt (jag missade allt bråk som vanligt så jag hade det bara görbra (stavas det så, calle?) haha kan man säga görgött btw? awesome! hahaha..

a,

"då är det du som går i solglasögon och sa...

"då är det du som går i solglasögon och saknar nån, du aldrig haft"


Viktminskningen fortsätter sakta men säker...

Viktminskningen fortsätter sakta men säkert, och snart är jag där! Gosh vad gott det ska bli med lasagne!:) imorn ska Hanna firas och innan det väntar jobb. Ska inviga min nya klänning imorn också :) svart, vad annars ;p haha. Trevlig kväll! a


Tån mår bättre. Ja i alla fall så länge ja...

Tån mår bättre. Ja i alla fall så länge jag går utan skor. Det som är lite läskigt är att mina fötter är i olika färger.. Får se hur det mås imorgon, vore fett om jag mirakulöst kunde vakna upp och ha bra tå så jag slipper kryckor till skolan imorn.. För övrigt så tränar man ljumsken högst oergonomiskt när man har foten i konstant högläge. a


Hej mina kära läsare som inte finns! Nu ha...

Hej mina kära läsare som inte finns! Nu har jag inte bloggat på några dagar av diverse skäl. Asskönt att tentan skrevs i fredags men samtidigt så gick det inte så bra så det är en liten stressfaktor som ligger och gnor i hjärnan. Hur som helst så firades detta med utgång i fredags :) lördagen spenderades hos Hanna där vi med hennes släkt firade hennes tjugoårsdag! Tittade på melodifestivalen och bettade vem som skulle vinna - INGEN satsade på saade och ja, ingen vann :p senare på kvällen sprang vi på en saadekopia, men han vägrade tro på att han var lik honom. Dock skrek ett random "TITTA! Eric Saade!" och jag och Hanna såg oss som vinnare i den diskussionen :) i söndags spelade vi match med resultatet förlust. Sämst. Har för övrigt tränat alldeles för lite senaste veckorna. Nu är jag trött Och dessutom skadad - mer om det typ imorn? Älskar att man kan gå i converse o Skinnjacka nu tillslut! Wiii. Puss a


fredag

Så var tentan över. Om ni visste hur skönt det känns. Nu är det bara att hålla tummen för att jag får godkänt! Behöver jag göra omtenta vettefan hur det här kommer gå, eftersom att jag redan som det är kommer att läsa dubbelt så mycket from april. Weel well, nu tar vi inte ut nåt i förskott.

Efter tentan åkte tre iq-befriade flickor till café muggen och snackade skit i ett par timmar. Emma sitter om tolv timmar på ett flygplan på väg till australien, avis? absolut inte... Hur som helst, hon kommer ha det underbart medan vi andra sitter i skolbänken med folkrätt!

Snart kommer Natta och Calle hit och sen ska vi till Söderhof, blir mysigt :) Måste börja fixa mig.. Imorgon ska jag till Hanna som har släktkalas - hon blir ju 20 på tisdag! och på söndag är det match, ska bli SÅ kul :)

Puss och trevlig helg!
a.


Fet huvudvärk efter 5h plugg. Tenta imorn....

Fet huvudvärk efter 5h plugg. Tenta imorn. Snö ute och jag har skinnjacka. Woho!


Så var det en dag kvar

Tills det är dags för min första tenta på juristutbildningen! Nervös? Nu förstår jag inte.. Känner mig både förberedd och talt jävla lost. Men det är väl lite så det ska kännas kanske. Imorgon ska jag göra tenta på tenta på tenta och försöka läsa det som jag fortfarande undrar över. Sen på fredag smäller det. Och då är det ju proteindag igen, men som sagt så fuckar vi upp det med nötter tentan till ära och det finns kanske en liten risk för ett "fira-att-tentan-är-över"-glas vin. Sen får vi se om det blir partaj på kvällen, jag är taggad för att släppa loss då när all press förhoppningsvis har släppt.

Idag träffade jag Emma och Julia för fika, lunch och pluggpluggplugg. Det var mycket givande men hjärnan nådde stillestånd när klockan nått tre. Sen blev det lite underklädesshoppning för min del. Awesome! Försöker förövrigt skicka tillbaka min väska till nelly nu och samtidigt beställa lite nytt, men jag lyckas inte.. Internet kånglar, hurra!

Jag vet förresten att jag är sämst på att lägga upp bilder, så jag tänkte bjuda på en 13,8kg tyngre bild - innan P&L förra året. Gosh jag vill boka biljett nununu! För övrigt älskar jag mina stövlar som jag har på bilden.

a.

Fettisdagen, pannkaksdagen och internation...

Fettisdagen, pannkaksdagen och internationella kvinnodagen var igår. Det firas med att gymma med Natta och Calle (jag har träningsvärk i alla tänkbara muskler), och att bara äta tre ägg på heeeela dagen! Det mest onyttiga jag åt? Morötter eller soyghurt! Allt är i sin ordning med andra ord. Var ju inte så svårt att stå emot eftersom att ingen åt semlor framför mig (jag är i för sig ändå bara måttligt förtjust i semlor men under en månad förra året lyckades vittangisambosarna få i sig några semlor) och pannkakor är bara vidrigt. Nu bär det av till stan för pluggfika med Julia och Emma, detta ses mycket fram emot!:) snart är det helg,woho! :D (jag vet inte varifrån positiviteten kommer ifrån, undra om man ska gå och boka tatueringstid...?) a


Två träningspass senare visade vågen siffr...

Två träningspass senare visade vågen siffror neråt. Shit nu är det inte långt kvar. Sen blir det att bygga snygga muskler förhoppningsvis, ska ta tag i mina pt-timmar på sats. King! Har typ inte bloggat nu i det senaste för att det är jävligt mycket att plugga, så har jag jobbat, försökt ha lite fritid och stört mig på sltrafiken. Japp, två timmar att ta sig till skolan igår. Jag höll på att kissa på mig. Fan blir så jävla lack när Sl ljuger om realtidsinformationen. Men jag har redan stört mig tillräckligt på detta, bl.a. I ett upprört mail till sl. Well Well, nu väntar kraftigt tentaplugg i två dagar, sen tenta och så ledig helg. Ska bli så skönt! Jag är hungrig.... Blir nog ratatoille och kyckling när jag kommer hem. Yummie! a


Vågen visade exakt +-0 vilket suger. Höll ...

Vågen visade exakt +-0 vilket suger. Höll i alla fall mitt löfte och tränade innan jobbet idag. Har ätit god ratatoille+laxmiddag, thank god för salladsdagar! Snart ska jag ta fram grönsaksstavar och hemmagjord dipp på lättyoghurt :) söndagsgodis! Haha chailatte och big brother är det som gäller nu i vanlig ordning. Och imorgon blir det skola, fika med systern och basket! Tjoho! a


Lördag

Jaha. Idag har jag varit på jobbet, känns bra men är ändå rätt jobbigt. Fast mest att ta sig upp för att åka dit. Idag har jag också kört protein i fem dagar igen, så nu kör vi återigen på fem dagar sallad! Imorgon väntar dessutom invägning och jag är nervös.. Usch, jag är lite trött på all den här viktpaniken jag håller på med. Anyway, imorgon får vi se hur det går. Har ju bara blivit två träningspass den här veckan också men ska faktiskt upp till gymmet innan jobbet imorgon! Duktig? JA!

Kvällen ska spenderas lyssnandes till melodifestivalen och pluggandes, mestadels tryckfrihetsförordningen men även yttrandefrihetsgrundlagen. Det ni, juristnörd here I come.

Sitter förresten hemma hos mamma nu. Telefonen ringde förut, och eftersom att jag ser det som att jag fortfarande bor här har jag ingenting emot att svara i telefonen. Var ett telefonnr jag inte kände igen så tänkte att, ja vafan, är väl en säljare eller nåt så jag svarar. Skulle jag inte ha gjort. En människa som jag inte pratat med på en månad var det på andra sidan.. Jag fick panik och började gråta. Japp. Wellwell,

a.

Efter en frukost i sängen och lite plugg p...

Efter en frukost i sängen och lite plugg på det begav jag mig till sats Haninge för 45min cykling och 30 min core. Cyklingen var helt sjukt rolig! Tog en lång dusch och bastu efteråt så nu är jag helt slut :) lovely! Nu blir det lunch, plugg och lite senare Nathalie. a


Sitter och tittar på plastikkirurgen 90210...

Sitter och tittar på plastikkirurgen 90210 eller vad det heter. Det får en att börja fundera rätt mycket. Jag och mina vänner har pratat en del om att vi eventuellt skulle vilja/tänka oss att göra bröstförstoring. Ämnet har funnits på kartan ganska länge i och med att en av mina bästa vänner har velat göra detta sen hon var runt sexton. (av många skäl, som faktiskt är fullt rimliga så vi behöver inte ifrågasätta henne). Men nu på senare tid är vi några som också börjat fundera på det här. Personligen saknar jag att mina tuttar syns, jag har ca två strlkar mindre nu än innnan jag gick ner i vikt. Men när jag nu tittar på det här programmet så är det en typ sönderopererad kvinna som är med. Och det får mig att nånstans inse hur lätt det är att bli beroende av saker. Exempelvis vill jag ju själv bara ha fler tatueringar och piercings. Och varför ska det vara så svårt att vara nöjd med sig själv? Nu när jag inte längre ser mig själv som tjock så måste jag hitta andra fel, som att jag har försmå tuttar och för lite muskler. Och det är så jävla tragiskt. Är också med en tjej i det här programmet som faktiskt är tjock (hon ska göra nån magsäcksoperation), vilket får mig att tänka att visst, stor var jag - är ju fortfarande större än snittet - men var jag verkligen tjock? Vad är egentligen tjock? Varför ska det vara så svårt att älska sig själv för det man är och det man har? Varför detta ständiga strävande efter att bli snyggare och bättre? Det borde nästan på nåt sätt vara obligatoriskt att lära sig att älska sig själv, fast på en human nivå och inte så där sliskigt, jag är bäst... Hur som helst, nu ska jag sluta tänka att jag har för små tuttar och istället bara se mina positiva drag och framsteg. Vet ni, jag gillar min ansiktsform som fan nu när mina kindben syns ordentligt. Och jag älskar mina nyfunna nyckelben! Och härmed ska jag jobba på självförtroendet. Både mitt eget och mina näras. Vi är vackra och grymma! Haha. Kärlek i mängder. a.


Kvällens middag. Sjuuukt jävla gott!

img_1284 (MMS)

Kvällens middag. Sjuuukt jävla gott!


Jag älskar mina överfulla chailattar som j...

img_3620 (MMS)

Jag älskar mina överfulla chailattar som jag faktiskt får dricka :)


Här har vi dagens middag. Pollockfilé (ung...

img_1055 (MMS)

Här har vi dagens middag. Pollockfilé (ungefär som torsk) som jag lindade in i kalkon (tänkte bacon liksom) och en ägg- och dillsås gjord på mjölk och minikeso :) mums!


-

Snart har det gått ett år sedan vi fick veta hur allt låg till. Ett år sen vi fick svar på i alla fall några av våra frågor. Ett år som har gått helt galet snabbt. Ett år som inte alls har rett ut alla de frågor jag har, utan snarare lindat och lindat och lindat så jag inte ens längre vet vad det är jag undrar. Och nu har vi inte pratat på tre veckor. tre veckor. Och jag vägrar att lägga skulden på mig, för jag vet att det inte är jag som gör fel. Hur som helst, ett år har gått och i ärlighetens namn vet jag inte om du har kommit någonstans alls. Det är inte som om jag har kommit särskilt långt heller, men jag vågar i alla fall prata om det med vissa ibland nu. Det skrämmer mig inte lika mycket nu som det gjorde då...

a.

PROTEINER!

Men det är fan gott, haha har längtat lite efter kött under grönsaksdagarna (har ju förvisso ätit kyckling och lax och så men man blir skadad). Man blir faktiskt skadad på flera sätt, kollar fetthalt, sockerhalt etc på typ allt. Men jag har blivit king på att snabbt läsa närinsvärdena, och det är väl alltid bra att kunna ;p Och guess what, fyra dagar till med protein - sen är det sallad igen. Haha här går det undan!

Vattengympan var mycket mysig (förutom den nakna mannen i bastun, fan jag är skadad) men det var sjukt segt att missa pendeln med sisådär 10sek... Satt och pluggade på perrongen, det är helt sjukt svårt med juridik på engelska, kan säga att jag börjar betvivla att jag kommer att klara det här. Får typ hoppa på en extrakurs i engelsk ordkunskap.

Är förövrigt 173 trappsteg från pendeln hem till mig. Mitt mål denna vecka är att promenera dessa steg (uppför) varje gång jag kommer den vägen. Idag har det varit två gånger. Var jävligt nära på att ta bussen hem för jag är heeeelt slut nu och kan säga att jag var ännu tröttare innan jag fick i mig mat - jag vet att man inte ska äta så här sent. Hur som helst, jag motstod bussen, gick mina trappor och promenixade hem. Det går ju ändå rätt fort.

Imorgon har jag håltimme i 4 timmar i skolan. Funderade på att åka och träna då men blir plugg i biblioteket istället och så tar jag nog en runda på löpbandet efter middagen istället. Btw, what's up med att jag är sugen på nåt att äta heeeela tiden? Gosh, det är så frustrerande när man inte ens kan ta en bit morot att knapra på.. Men blir te till big brother. Inget mer plugg idag, jag tror jag kommer däcka kl elva. Ska ju upp där vid halv åtta imorgon också så kan ta en god natts sömn istället!

Puss och smek
a.

Förlåt för världens mest felstavade inlägg...

Förlåt för världens mest felstavade inlägg. Jag ställde mig på vågen imorse, inte vägen (thank god) och jag har alltså tappat 2,3kg, inte 1,3 som jag skrev :) a.


Glad!

Jag hade inga förväntnignar när jag ställde mig på vägen. Delvis för att man kan gå upp i vikt när man börjar äta sallad, men också för att jag inte har känt att jag har gått ner i vikt. Men vågen visar -1,3kg på dessa femton dagar och jag har nu 4,2kg kvar till målet! :D Shit nu är tatueringen nära! Man kanske ska gå och boka en tid..? Hihi!

a.

RSS 2.0