woooohooO!

Jag har klarat alla tentor och kurser första året på juristlinjen. Bättre än bra. Fyfan vad glad jag är. Livet leker och snart åker jag på festivaaaaaaaaaal!


de överflödiga kilona får sitta kvar en vecka till så tar jag tag i min kropp efter semestern. nån som vill ta en sista minuten sista veckan innan skolan?


så var man hemma igen


Nyss låg jag stendöd och solade i Central Park.
Nu sitter jag hemma på barstolen i min VIP lounge.
Jag vill tillbaka.
Fast jag är i för sig taggad på P&L imorn!

a,


nio dagar senare

Så var det torsdag kväll och stämningen är inte på topp i Downingtown. Kvällen har spenderats i West Chester på en irländsk pub där vi åt god middag och sen gick vi till den omtalade yoghurtglassbutiken Kiwi och njöt av smarrig glass med massa toppings på en trappa i den mysiga staden. Sen var det dags för alla töserna att ta farväl av varandra, för Lisa och Emilia lämnar USA på lördag så det blev ett känsligt moment för alla inblandade. Nu är vi hemma hos Lisa och väskor packas ihop. Det känns rätt skumt att vara här när Hanna ska säga hejdå till två av hennes bästa vänner här i USA. Men de tycker så jävla mycket om varandra och för en utomstående så är det uppenbart att de alltid kommer hålla kontakten och fortsätta vara goda vänner. De har stora planer för framtiden må jag säga.
Medan tårarna forsar och den sista tiden spenderas med varandra sitter jag här och vill njuta av mina sista tre dygn i staterna. Imorgonbitti går nämligen tåget till New York igen, där svensk midsommar ska firas, Ground Zero ska spanas in och Empire State Building ska bestigas! Jag som redan blivit kär i den stora staden ska njuta allt jag kan nu! Och även fast det kommer kännas sjukt konstigt och tråkigt att åka hem härifrån (som det alltid gör efter en semester man inte vill ska ta slut) så vet jag att jag kommer åka hit igen. Det måste jag. Fan folk, ni som inte varit i staterna bör åka hit. Faktiskt.
Nä nu ska jag sluta kidnappa Lisas dator, vi hörs och ses nästa vecka!
a,

onsdag

Och idag ska jag, Hanna, Lisa och Emilia på roadtrip till Baltimore för att se U2! Vi ska bunkra upp med sushi (hör och häpna, jag ska smaka sushi! Men det kommer laddas upp med annan mat också ifall jag inte tycker om det - vilket jag inte tror att jag kommer göra) och lösviktsgodis. Det är ovanligt med lösviktsgodis här och det är typ bara ett ställe eller så som säljer det så dit ska vi! Lisa som jobbar ända tills vi åker iväg har skrivit en lapp med godis vi ska plocka ihop åt henne, hon är godisfantast och helt beroende. Själv håller jag som sagt på att bli beroende av både jordnötssmörssaker och det här landet - och shopping!
Nu på förmiddagen har jag och Hanna legat ute på tomten och ätit frukost och jordgubbar och spelat kort i det underbara högsommarvädret. Jag stinker brända hudceller och är grymt jävla äcklig nu. Men så fort Hanna har duschat klart så är det min tur.
Imorgon så ska vi till West Chester och äta middag och äta yoghurtglass på ett ställe som heter Kiwi, som verkar vara lite av ett favoritställe för alla brudarna här. Man kan tydligen välja bland massa smaker och massa toppings, så det ser vi fram emot. Jag som äter allt men med dåligt samvete ska göra lite situps och skit nu innan duschen för att försöka motverka gå-upp-i-vikt-ångesten som kommer finnas med mig tills efter P&L. Det lär bli 10 proteindagar när jag väl kommer hem och jag får fan inte ställa mig på vågen innan dess för jag lär börja gråta av siffrorna. Hur som helst, jag vet om att jag äter fel och jag tänker göra nåt åt det så fort jag befinner mig i min VIP lounge på heltid igen. När jag börjar jobba så kommer jag börja träna massa också så det blir nog bra (hoppas jag..).
Well well, vi hörs kära människor.
(jag börjar sakna lite folk nu, men jag vill fortfarande inte hem)
a,

tisdag

Så har tisdagen passerat och jag har nu befunnit mig i landet i en vecka. Det känns konstigt att tiden gått så fort men ändå så långsamt. Jag har shoppat i mängder och jag vill shoppa lika mycket till (vilket inte kommer få plats i väskan, så jag funderar faktiskt på att posta hem lite underkläder och så.....). Ett tidigare inlägg beskrev i enstaka ord hur min tid i det här underbara landet (som är allt annat än lagom - allt är nämligen enormt) har spenderats. I längre meningar kan jag väl säga så här:
- Jag har umgåtts med en extremt saknad vän som jag kommer sakna sjukt mycket igen minuten jag kliver på bussen till flygplatsen på söndagkväll.
- Jag har shoppat, shoppat och shoppat och jag vill shoppa ännu mer. Vi kan säga som så att en shopaholic inte bör bo i detta land.
- Jag har ätit allt jag inte borde äta och i princip ingenting som jag får äta. Jag har så ont i magen just nu så jag vill ligga dubbelvikt - vi har precis kört trerätters på Friday´s med den perfekta avslutningen Brownie Obsession, vilket typ är det godaste jag någonsin ätit. Hela kalaset gick på 96:- inklusive dricks. Tål att tilläggas att huvudrätten dessutom ligger i kylskåpet här nere, jag orkade ungefär hälften och här får man alltid med sig maten som blir över. Jag sörjer inte. Förövrigt så har jag blivit jordnötssmörsfrälst under min tid här. Allt innehåller jordnötter och jordnötssmör och mycket vill ha mera, och det vill jag med.
- Jag har en personlig chaufför här i Downingtown som kör mig precis dit jag vill åka och som dessutom talar om vilka stället jag bör åka till. Inte så pjåkigt direkt. Jag har nog hunnit med mer på en och samma vecka en vad de flesta hinner på tre veckors semester. Så fantastiskt så det finns inte. Dessutom har fröken chaufför blivit grymt bra på att köra bil och kör som en tok, bortsett från att jag inte alls är rädd när hon sitter bakom ratten då.
- Jag har druckit alla sorters kaffe på Starbucks - världens bästa kaffekedja. Jag kommer gråta på Espresso House hemma sen när jag inte kan beställa en mocca coconut frappuccino - men jag får typ försöka göra nåt liknande hemma eller nåt... Fyfan vad gott det är. Har tydligen flera sorter kvar att smaka också enligt Julia (Hannas au pair-vän), så det lär bli flera Starbucksbesök innan semstern här är slut.
- Jag har spenderat en helg i New York. Jag älskar den staden och jag älskar det här landet. Jag måste flytta hit någon gång i mitt liv. Så enkelt är det.
- Jag har unnat mig precis allt jag har velat ha, och fyfan vad bra det känns. Jag blir liksom glad av att titta på mina händer för att mina naglar är vackra, gjorde akrylnaglar igår, och för att fingrarna pryds av läckra ringar och handleden av en sjuuuukt snygg klocka.
Nu måste jag umgås med tösen här bredvid som har krypit ner i sängen.
Hur som helst, jag har det hur fantastiskt som helst och jag längtar fortfarande inte hem. Inte ens lite.
puss,
a.

exton square mall

HEY, BIG SPENDER...!

.

There's a party on the rooftop, top of the world
tonight, tonight
and we're dancing on the edge of the Hollywood sign

shopping i NYC


United States of America



Downingtown.Forever 21.Converse.Starbucks.Applebee's.King of Prussia.Canasta.
Pandora.Aerie.Chick-filé-A.Reese's Peanut Butter Cups.
Chuck E. Cheese.Graduation.Coconut Mocca Frappuccino.The Cheesecake Factory.

Philadelphia.Urban Outfitters.Liberty Bell.Love Park.Philly Cheese Steak.Rocky Steps.


New York City.The Beast.Statue of Liberty.Fifth Avenue.Yellow Cab.Broadway.
Times Square.M&M's.Victoria's Secret.Aerie.Forever 21.American Eagle Outfitters.
Brooklyn Bridge.Aldo Hershey's.Central Park.Little Italy

shopping!


ITS ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA

Så var man i Downingtown, PA! Hur sjukt? Känns som om ingen tid alls gått från sist jag såg Hanna och det är bara underbart att umgås som vanligt, prata om allt och inget, åka bil, sjunga, ja allt. Vi har fått påminna oss själva/varandra flera gånger om att vi är här med varandra. Känns så overkligt. Men det är jätteskoj! :D
Igår hämtade Hanna mig på flygplatsen och det blev en glad återförening med världens största kram. Hanna är jättebrun och blond och söt! Kände nästan inte igen henne först - men hon kände inte igen mig alls. Haha. Men sen när hon såg att det var jag började hon nästan springa :) Sen åkte vi en lång bilresa i mörkret med stopp på Starbucks - såklart! Sen åkte vi hem hit till huset och de har en toalett där spolspaken är en spak och jag är nästan säker på att duschen skulle bli iskall om man spolade när nån står där! haha..
Idag har vi varit på en Outlet här i Philadelphia där jag gick loss på Forever 21 och Converse och så handlade jag lite på andra ställen också - en mycket lyckad första dags-shopping! (Bild på fynden kommer senare). Sen så hämtade vi Hannas värdbarn och körde dem till karaten och tog en tripp till Starbucks! Muuuums, frappuccino (onyttigt men fyhelvete vad gott).
Så, där har ni en update! Jag längtar inte hem.
puss
a,

Tre jobbdagar och en tvätt- och packdag se...

Tre jobbdagar och en tvätt- och packdag sen drar jag!!!!!


Underbar helg

Åh herregud vilken underbar helg jag har haft. Lördagen inleddes med härlig träning i Haninge, det underbara combatpasset! Sen bar det hem till Natta och Calle för att fixa i ordning och fixa oss innan grillningen. Vi hade sjuuukt trevligt och sen bar det av till the bridge. Inte bästa stället men det var väldigt trevligt och roligt!
Idag har jag och mamma varit och haft pick-nick hela dagen. Allt gott man kan tänka sig dukades upp och vi satt och pratade om precis allt i flera timmar. Min mamma är världens bästa. Jag är så glad, ingen press, ingen stress utan bara mys.

a,

Hörde jag sommarlov??!?!!! Njaaaaa, men om...

img_1785 (MMS)

Hörde jag sommarlov??!?!!! Njaaaaa, men om fem timmar så!


RSS 2.0