Får btw ångest av att ha en träningsfri da...

Får btw ångest av att ha en träningsfri dag och funderar starkt på dubbla pass imorn. Fast det ska jag ju köra på fredag. Men att äta lika mycket en träningsfri dag som en med träning känns illa. Trots att det egentligen heter äta lika lite. Aja, mat- och kroppsångesten är vid liv. I helgen jobbar jag i kassan igen, kom och hälsa på en glad anna på jobbet!


Gårdagen blev bättre än förväntat. Morgond...

Gårdagen blev bättre än förväntat. Morgondagen eller fredagen bjuder på värre saker och dagen idag har gått bra. Så nu är ni fullt uppdaterade!


-

Flera spännande nyheter idag som jag absolut inte ville veta. Anyway, hårdträning och hårddiet är igång och nu ska jag bli snygg. TJOHO!
puss
a.

fredag

Målet med sommaren var att jobba, tjäna pengar, må bra, vila upp sig. Vad hände? Jag jobbade förhelvete för mycket, tröttnade och började må dåligt. Och nu sitter jag här, inochutvänd, bakochframvänd och vet ingenting. Jag har försökt göra något åt saken, på flera sätt. Men inget händer. Allt jobbar emot mig just nu. Jag önskar och hoppas att det blir en lugn helg, annars kommer jag bli tokig. Jag vill inte gråta mer på jobbet. Jag orkar inte.
Men Christoffer jobbar i alla fall så det är alltid nåt!
Och så är det ju HOFFMAESTRO imorn, och det är king!


men bajs.
a.

-

Alla gör vi dumma saker. När vi är sura, ledsna, glada, upprörda, fulla, stressade. Jag kan inte räkna på mina fingrar och tår alla dumma saker jag har gjort. Jag kan förmodligen inte ens komma ihåg alla saker jag ångrar. Men jag har nånstans på vägen börjat lära mig att ärlighet varar längst. Inte bara mot andra men även mot sig själv. Vad finns det för anledning till att ljuga? Till att intala sig att saker inte är som de egentligen är? Det enda man då gör är att sätta sig själv i skuggan, föra sig bakom ljuset. Det är inget annat än idiotiskt. Men dessvärre så räcker det inte att komma underfund med problemen utan man måste dessutom lära sig att hantera dom, vilket är dessto svårare.

Aja hur som helst, jag har några av världens bästa människor i mitt liv. Och det är jag så tacksam för.
a,

RSS 2.0