jag råkade publicera inlägget i fel blogg, därför kommer det en aning sent.

happy easter!

Japp, så var det påsk igen. åren går så fort.
det sorgliga är att det är påsk=vår och snö=vinter. illa.

I torsdags hade vi tjejmiddag här hemma hos mig, sara och anna blev tyvärr sjuka så dom kunde inte vara med ;/ men jag, lollo, marja, fanny, hanna och jenny hade a hell of a time och sen så kom patrik med.. skriket (?).
ja iallafall sjöng vi singstar, snackade en jävla massa och lekte (?) charader. klassiskt, apkul, jättemoget. yey.
ni är bäst flickor.

igår var jag emmely och hanna och tittade på 12stitches spelning, old times men ändå inte. allt var ju inte riktigt som förr.
natta slog en pling (förvånande och väldigt trevligt) så vi drog till hammarby sjöstad efter det och.. typ umgicks med folk.

roligaste blogginlägget ever, ja jag vet. fuck it ;D

det är så jobbigt att se dig gråta. jag vill kunna läka dina sår, men jag vet inte hur.

korta tisdag

FINALLY!
Idag har jag äntligen fått min behövda och efterlängtade lollodos! underbart!
Fnissigt och killpratigt, precis som det ska vara.
Men man känner sig som en albino next to her. Hon har vart i Thai i två veckor, kom typ hem i söndags. Så hon är lite grinig för hon har jetlag och är trött och allt vad det heter. Men jag är avis, jag vill också bli massa brun och massa blond (fast ifs vill jag fortsätta vara brunettis) men mest av allt vill jag till ett paradis i två veckor. herre så skönt. Och hon berättade att jag ska få ett vykort i lådan snart, moahha massa glad! :)

Tisdagen bjöd inte på något speciellt spännande, först datasal med lite öh, inte jobb iallfall. Sen nån jävla onödig historiaredovisning där jag ändå bara ordbajsade massa som jag egentligen inte vet nåt om, hejja anna!
Och sen gick jag och L och åt på Brasto (eller vad heter den?) Ja iallafall den underbara nya restaurangen, JÄTTEnära skolan! underbart!

Det bar av till älskade Tyresö Centrum (ja oseriöst) där jag köpte choklad till mor som är sjukis, (choklad hjälper mot allt) och ett par solglasögon - absolut inte det jag skulle ha och jag passar säkert inte ens i dom, men så blev det i alla fall :) . Jag köpte också det nya omtalade hårsprayet Got2Be. Får se om det är bra, jag vet inte än har inte hunnit testa det så bra än.
Snart är det dags för träning med småflickorna. ÄNTLIGEN träning igen. herregud känns som att jag inte har tränat på jättelänge, och det var ändå bara en vecka sen sist. Jag har nog blivit lite av ett träningsfreak. Blir lätt så när man går från typ ingen träning till tre träningar i veckan på relativt kort tid. Ja det ska i alla fall bli jätteskönt att träna. Och sen så efter det så ska typ hela klubben (eller nåt) åka och titta på en södermatch, jag har aldrig varit på en basketmatch förut (nej jag räknar såklart inte in när jag har tittat på mitt egna lag) och det ska bli megabra! :)

Jag är glad idag igen - vad gick fel ? :)
hela världen är vacker. okej, inte . men man kan försöka

tredje inlägget idag, oj oj

för ovanlighetens skull sitter jag framför datorn i köket.
jag är vrålhungrig och totalt jävla slut.
jag har sagt det förr och jag säger det igen, vill du ha prestationsångest och en hel hög av stress så är värmdö gymnasium valet för dig!
yeye, orka med reklam.

Hanna blir sjutton på lördag som jag redan nämnt, hurra!
Melodifestivalen visar sin final - hejja hejja, sibel faktiskt! Någon gång hoppas jag att en riktig rocklåt kommer att spelas och ta hem hela skiten. Jag som då har finskteve (typ som resten av befolkningen också dårå, men iaf) tittade på finska melodifestivalen förra året och där fanns det flera (minst två) rockbidrag varav den ena vann om jag inte är helt bakom flötet. Kanske inpirerades de av lordi, men Hanna Pakanen - eller vadhonnuhette var faktiskt duktig och jag tycker att lite rock ska komma in i svenska melo också. (nej för fan inte i form av the poodles, speciellt inte om dom lirar tillsammans med electro-type!!! )


Överjobbande syster som inte tjänar så mycket  pengar kommer snart hit och ska äta oss ur huset. Hon är typ pank för hennes hyra är stört jävla dyr och hon har nog inte lärt sig att stå på egna ben (flyttade hemifrån i typ januari i år). Stackars barn. Nää hon kommer inte äta oss ur huset, hon har blivit liten i maten.
JIPPIE, mer mat åt mig (a) moahahah, jag är inte fet! :)

a.

historia

plugg, plugg, plugg.
herregud så mycket plugg.
jag har suttit här och pluggat sen klockan typ två, det betyder att jag snart har pluggat i fyra timmar.
Jag kommer att ta ett litet break vid åtta för att titta på anna pihl , btw LOVE the soundtrack "In the end I started" fett värt att skaffa! Ja iallafall, sen kommer jag att fortsätta plugga mellan typ nio och kanske tolv eller så? Beroende på hur långt jag hinner, hur trött jag är och hur mycket jag känner att jag måste prestera imorgon. Usch fy blä.
För er som inte är så bra på att räkna kommer jag att plugga... ja runt nio timmar idag om jag jobbar på så som jag har tänkt.

Keep up the good work, så hörs och syns vi nån dag när det inte är så mycket plugg.
(okej jag ljög, jag är ju online på msn så det är bara att höra av mig när som helst).

a.



(jag är helt sjukt duktig. nio "plugga" i denna lilla text!)

ny vecka

igår sa min mamma att jag har gått ner i vikt. själv har jag svårt att tro på det då vågen visar högre siffror och jag i allmänhet känner mig som större siffror. Jag har insett att jag ganska ofta känner mig som olika saker, inte allför sällan ex. kebab och pommes frites...
Förövrigt vädrade min mor mina lakan igår kväll. När jag skulle sova så var de fortfarande iskalla och ja, det var kallt! Mina fötter var typ ispinnar.

Och vet ni, vädret är skit, jag har vart mighty förkyld i sex dagar nu och skolan totally kills me. Jag har hur mycket som helst att göra, ligger typ efter i allt och all min lediga tid går förtillfället åt till träning och plugg.
Men jag är glad.
jag är glad.


innan jag glömmer..

OCH JUSTE!
jag kommer att fixa till layouten i framtiden.
no promises om när dock !


btw nån som vet hur jag får till ett litet a i mitt "annaa" där uppe på sidan? den vill inte vad jag vill.. >.<

a.

Godnatt alla glada!

Min gamla blogg är waaaay too tråkig och känslofylld, så med lite inspiration från en helt underbar och sarkastisk person som jag inte alls känner så fick jag för mig att skapa en ny blogg.
I brist på anna-namn så insåg jag att alla heter anna - voila - en ny blogg!

Hanna fyller år på lördag och jag har absolut ingen (okej två) aning om vad jag ska köpa!
PANIIIIIK!
anyway, en vecka till godo. det löser sig, visst?

ja ja, so long suckers och godnatt. för det är dags att sova säng nu.
a.

RSS 2.0