babbel

Så sitter jag här med min kopp kaffe den söndagseftermiddag. Ledighet smakar bra, även om man väljer att spendera den med att dammsuga, diska och leta gummistövlar. Men nu är det fräschare här hemma (det krävs dock moppning av golv, dammning samt städning av badrum innan det känns helt bra) och då trivs jag väldigt mycket bättre här på Vittangi. Tankar kring middagsmat rör sig i mitt huvud, samtidigt som jag lyssnar på Melissa Horn och längtar till både Peace&Love och Winnerbäck i Lkpg. Gosh, vad det kommer bli bra!

Fan, märker ni hur många vuxenpoäng jag drar på mig hela tiden eller? Ja alltså, om man bortser från det där med P&L. Fatta att jag sitter i min lägenhet, som jag precis städat och dricker kaffe i min ensamhet. Shit. Fast jag trivs faktiskt ganska bra med vuxenlivet, om man nu kan kalla det stå. Visst föredrar jag att plugga framför att jobba, och visst gillar jag att bo hemma och bli omhändertagen av mami. Men det här är tamejfan det jag hade längtat efter i i alla fall ett år innan det hände. Nu har jag bott ensam (ja, med Hanna då) i 6,5 månader. Inte så konstigt att ångesten sätter in när man inser att man kanske, kanske måste flytta hem inom en räckbar framtid. Jag måste hitta en lägenhet snart. Eller åtminstone ett rum att hyra. Fast ju nu längtar jag väldigt mycket efter att få bo helt ensam. Egentligen hatar jag att vara ensam mycket, att gå och lägga mig när ingen annan är i huset. Men kan ni tänka er hur skönt det skulle vara att inte behöva ta hänsyn till någon annan än sig själv? Att bara röja upp sin egen skit. Att känna att du kan göra precis vad du vill, när du vill, för det finns bara du. Alltså nu menar jag inte i hela världen, utan bara på denna begränsade yta på 20-60 kvadrat.

Om ni får nys om någon lägenhet som skulle passa mig så får ni faktiskt ta och tala om det, för jag behöver som sagt en. Problemen är väl dock att jag måste hyra och inte har råd med så hög hyra.. Aja, det får lösa sig!
Lägenheten skall ligga i Stockholmsområdet (då menar jag allt från Södertälje, till Haninge, till Hässelby). Balkong ser jag som en fördel. Tvätt- och diskmaskin har jag ingenting emot.
Sen skulle jag gärna vilja ha badkar. Och tillgång till bastu. Men det är bara pluspoäng förstås.

Jaha, middag sa vi... Hm. Fan, detta jävla problem som aldrig försvinner. Hur orkar vuxna människor? Hur orkar man bestämma vad man ska äta till middag, varje dag i typ 60 år? Det är fan inte enkelt.

Aja, nu ska jag och mitt kaffe leta lägenhet. Tjohej!

a.


positivitet i regnet

Jag är helt enkelt grym. Min självimproviserade korvstroganoff är freaking asgod! Mums, nu ska det bli gott med tidig middag :D

Igår gick jag handledarkursen inför körkortet och idag skickade jag efter körkortstillståndet!! Imorgon ska jag göra syntestet och skicka in det med, så är det bara att vänta och när de gyllene breven hamnar i lådan så ska jag ut och bokstavligen göra vägarna osäkra :D wiihooo!!! JAG ÄR SÅ GLAAAAD :D


a.

13,20

Klockan är 13,20 och jag har redan hunnit med hundra saker idag (ungefär).

Jag har sovit ut,
ätit frukost,
städat badrummet,
putsat alla speglar,
dammsugit alla rum,
duschat.

Så nu tänkte jag ta mig ner till centrum för att shoppa (okej, jag ska handla mat och andra förnödenheter).
Nässpray ska bland annat inhandlas. Jävla pollen alltså. (Jag tror i alla fall att det är pollen).

Ikväll bär det förhoppningsvis av till staden för att titta på lite artister vid skeppsbron. Följ med?

Puss och kram
(jag ska sluta knarka parenteser)

a.

RSS 2.0