När frågade du senast hur JAG mår? (jag är...

När frågade du senast hur JAG mår? (jag är medveten om att jag är självcentrerad idag)


Whats up med att alla ska ha sånna jävla b...

Whats up med att alla ska ha sånna jävla bra liv? Alla har nån att älska. Nån som älskar dom tillbaka. Någon som gör dom glada och nån de kan gråta med. Alla har familjer som värderar dom så högt. En annan sitter ensam i en lägenhet med spår av sorg överallt. Rädd och förtvivlad. Sitter och undrar varför man aldrig duger och aldrig räcker till. Men det är inte världen det är fel på, det har jag lärt mig. Det hade dock varit så mycket enklare att acceptera.


Vafan spelar nåt för roll???????????????

Vafan spelar nåt för roll???????????????


-

Hej världen, jag är gladare nu. Men jag vet inte varför. kan bero på träning och bitande kyla i luften

Själ-destruktivitet med Sarcevic. No good

Själ-destruktivitet med Sarcevic. No good


Att vara ensam med tankarna är ingen bra g...

Att vara ensam med tankarna är ingen bra grej. Hej mamma!


-

Om du frågar mig något, och får ett veligt eller kortfattat svar tillbaka, fråga inte mer då. Det är inte en indikator på att jag vill att du ska bry dig, på att jag vill berätta mer eller på att allt är frid och fröjd. Det betyder; låt mig hålla käften förihelvete annars exploderar alla mina hatkänslor mot dig. Och det är ju mindre bra. Var dessutom det som råkade hända mot min mor i förr går. Gick inte så jävla bra. Men jag har inget klotterplank, eftersom att jag är alldeles för lat för att blogga. Jag har ingen att prata med, eftersom att alla mår sämre än vad jag gör. Jag vill inte prata, eftersom att jag inte orkar med följdfrågorna, uppföljningarna och så vidare. Jag vill inte prata för att jag inte vill tynga folk med mer än vad de redan har. Jag vill heller inte hantera smärtan alls. Så därför stänger jag den inte. Och det kanske är fel sätt, men det är mitt sätt. Vore trevligt om det kunde respekteras.. men jag vet ju att du frågar för att du bryr dig. Och det mesta du säger makes sense. Problemet är bara att jag inte vill vara svag. I don't wanna face the fear. OK?

a,


fan eller stalker? gränsen är hårfin

"Hej Lars Winnerbäck. Jag har sex biljetter från dina konserter på min vägg. Sen såg jag tre på Hultsfred och någon har försvunnit i intet. Jag har förvisso bara två av dina cd-skivor, och en tredje på vinyl. Jag kan de flesta av dina texter, och ackorden till i alla fall några av dina låtar. Jag har både en låttext från Elden och ett ankare tatuerat på armen. Jag kallar dig för min Gud och jag köar alltid i timmar för att få en bra plats på dina konserter. Jag blir alltid lite extra tokig i dig när du tappar texten på konserten och jag ryser när publikhavet sjunger sig hesa till dina texter. Men jag är helt normal, jag lovar. Juste, jag ska på bokreleasen på måndag också, och jag har varit på en skivsignering med dig. Det var till Daugava. Kram"

10/10-11

Lycka. Extas. Winnerbäck <3

Helvete.

Helvete.


nu stänger jag av.

Varför är allt man gör alltid fel? Hur kommer det sig att allt man säger alltid låter annorlunda i någon annans öron? Varför är det så att man måste vara någon man inte är, vara mer än vad man möjligtvis kan vara och göra saker man inte vill, för att man ska bli omtyckt? Varför kan det aldrig räcka med att vara den man är, så som man är? Jag räcker inte till. Och jag orkar inte räcka till. Och då väljer jag att fokusera på mig istället för er. Om det gör mig till en idiot så är jag en idiot. Helvete.

yours truly
a,

dagens insikt

Om man måste försöka, göra sig till mer än det man är, så är det nog inte värt det.

RSS 2.0