PEACE AND LOVE 2011!

Kings of Leon
The Sounds
Mustasch
The Strokes
The Sounds
30 Seconds to Mars
Veronica Maggio
Mando Diao
Daniel Adams-Ray
Jimmy Eat World
Miss Li
Petter
Håkan Hellström
Underoath

FATTAR NI HUR KING DET KOMMER BLI?! :D:D:D:D:D


Ojoj jag är sämst på att blogga. Som plåst...

img_9141 (MMS)

Ojoj jag är sämst på att blogga. Som plåster på såren får ni här en vacker bild.. Haha.  -  Idag har jag varit duktig! Gick upp i tid, hade seminarium i skolan, uträttade två ärenden, åkte och höll ställningarna på Wilmas i dryga timmen, gick hem och lagade middag, åkte och tränade, åt middagen och hade sen möte på jobbet. Såg till så Calle fick i sig lite mat också, tror han är lite blyg i stora sällskap! Haha :D man måste lära sig att vi gigantare (eller i alla fall mina kollegor) roffar åt sig utav bara fan när det gäller donkenkäk.  - Fick hundra nespressokapslar av pappa idag så kommer kunna dricka massa kaffe nu jättelänge :D är så jävla glad att jag köpte min maskin :) juste, skrev över abonnemanget på mig och gjorde om det till annan form också. Ack vad jag är duktig. All disk är dessutom diskad!  - Om jag har tur imorn så blir det äntligen en tatuering, så håll tummen för jag villvillvill :) annars är det skola och tentaresultat imorn och helgen bjuder på jobb, tredje veckan i rad. Men nästa helg är jag ledig å då ska vi fira Jeffa :D -  Nu måste jag sova innan jag dör. Btw var prinskorvrna lätt värda ångesten för vikten har minskat! Tjolahopp! Puss. a


-

Jag hade planerat en promenix ikväll, men ärligt talat orkar jag inte. Träningsvärken från gårdagens pass har smugit sig på hela dagen och bara blivit värre och dessutom har jag ont efter att ha stått upp i nio timmar på jobbet. När man inte jobbar så mycket glömmer man bort hur mycket det tar på krafterna! Herregud. Imorgon blir det påskmiddag med mor, ska bli trevligt :)

a,

jobbhelg 2

Imorgon bitti väntar ny vägning. Känns lite jobbigt eftersom att jag har bestämt att synda på söndag (ska äta priskorv, köttbullar och räklåda). Framför allt så känns det jobbigt eftersom att jag sist jag vägde mig hade gått upp ett halvt kilo. Och den här veckan har jag ju varit på kryssning och druckit massa drinkar = läsk = massa socker = onyttigt = viktuppgång. Förutom att jag åt tre jordgubbar och drack 2x33cl sprite (utan alkohol alltså) så höll jag mig till dieten. Ändå helt okej tycker jag, jag hade kunnat vara mycket värre. Och för att kompensera för allt det så har jag för övrigt bara ätit proteiner sen den 13e, alltså tio dagar - FAST jag åt sallad två måltider under kryssningen. Aja, min poäng är att jag försöker make up för alkoholen, spriten och jordgubbarna. Och påskmaten. Fan det blev mycket syndande den här veckan. Inte bra. Min poäng var hur som helst att jag kommer bli galet ledsen ändå om vågen visar högre siffror än sist, även om jag kanske förtjänar det. Väger jag mycket imorn kommer jag nog tänka om angående söndag.. Jag hatar viktångest...

Nu ska jag kolla på dagens avsnitt av Vampire Diaries, och sen blir det GODNATT!

a,

långfredag

Kryssningen var grym! Mer än så behöver jag inte säga. Jävligt skoj och jag hoppas det blir snart igen :D Jag unnade mig en lååång natts sömn, åt frukost i sängen till Pippi Långstrump imorse och sen tog jag en lång tripp till gymmet, så gött! Och nu sitter jag hemma hos mami (fast dom är i berlin) och ska börja laga middag om ett tag. Fast just nu kollar jag på Guldkompassen på tv! Det märks att även påsken tillhör barnen, i alla fall enligt tvn. Och visst är det härligt? Har gått massa bra barnfilmer på tv idag :) Lilla jönssonligan och så! Well, nu tappar jag hela filmen här så jag måste titta.. hihi!

a,

nu tar jag helg!

Eller start ikväll, med uppehåll för två seminarium imorn. Men ikväll är det min kväll. Jag ska inte plugga, utan ikväll ska jag titta på tv, lyssna på grym musik, skrubba mig, raka benen, göra ansiktsmask, prova kläder och bara vara allmänt tjejig och härlig. Ladda inför morgondagens kryssning blir det! Prata med Natta och konferera kläder och skor ska också göras. Åh jag är så laddad, ska bli sjukt kul!

a,

Fredag: frukost i sängen, plugg i sängen. ...

img_3899 (MMS)

Fredag: frukost i sängen, plugg i sängen. Dusch, hem till mor - dumpa väska, äta torsklunch, dricka islatte, plugga på bussen - skolan (c1=bra föreläsare). Promenad, vanlig latte med natta vid nybrokajen (bilden) = KING. Till mor, äta två ägg, komma 45min sent till träning pga felinfo, träna, leka ägglekar, joina grabbarnas träning, fys = död pga redan träningsvärk men stark anna trots svullen tå. Dusch, en halv biff och ett ägg senare = DÖD. (nu vet ni hela min dag). Imorn ska jag jobba! Tjoho! Nu väntar europarättsplugg i sängen. tjingeling! Godnatt. a


torsdag

Det värker i precis hela överkroppen, jag älskar träning. Jag vet inte om jag fortfarande är utmattad från träningen eller om träningsvärken redan kommit. SJUKT i alla fall, shit vad jag måste ha kämpat. Och så blir det basket imorgon igen, åååh det är så skönt att vara igång! Nu får jag inte tappa det här igen.

Idag har jag införskaffat lite smink som var behövligt, fick 20% på kicks, så då såg jag ingen anledning att köpa det på kryssningen, och så fick jag gratisgrejer också, alltid gött! Och kvällen spenderades fikandes med Ida och sen mötte vi upp fem andra korvar och fikade med dom. MYS!

Jag är trött.
a,

Efter ett hejdundrandes träningspass på gy...

Efter ett hejdundrandes träningspass på gymmet är Anna gladare igen. Ni som pratat med mig eller träffat mig sen ihårkväll vet att jag vart lite annorlunda i ett halv dygn. Inte att jag varit mer bitter eller så, utan typ lite livlös och ledsen. Men efter detta underbara träningspass som jag unnade mig mellan pluggtimmarna har jag ont i hela jävla armarna och är totalt slut i kroppen men pigg i huvudet. Yes, äntligen inte så trött så jag vill gråta och skrika! Nu är jag på väg hem för att läsa i min underbara europarättsbok för att sen äta middag och bege mig in till stan till sju för en dejt med fröken ida. Detta ses kraftigt fram emot! Well well, pendeltågsresan är dyrbar pluggtid så puss och kram mina vackra. a


ge mig 14 juni

Wuuuäääää (bebisskrik), jag är helt slut! 10-17 i skolan tar död på en. Kommer inte ens ihåg vad som är sagt till vilken kurs. Och imorgon går jag 10-18 (funderar dock starkt på att skita i första föreläsningen och ta det hemma...). Nu ska det chillas i nåra minuter, sen plugga inför torsdagens seminarium och sen sova. Äta middag ska jag faktiskt göra nån gång där också. Wellwell,
godnatt
a,

Där rök dagens planerade träningspass. Tvä...

Där rök dagens planerade träningspass. Tvättstugan visade sig vara trasig och berget med tvätt tar snart över min lägenhet. Men som tur är har man grymma vänner så off to tyresö för att sno Hannas tvättstuga ett tag! Fan tvättstugan hade varit trasig i typ sex dagar och ska ev lagas idag eller imorn (har ju uppenbarligen inte varit idag). Och det lär ju bli kaos där när alla barnfamiljer ska tvätta över en veckas tvätt. Och jag känner att jag hellre skippar träningen än att gå naken till skolan, aight? Nä nu ska jag leka duktig jurstud och läsa eurätt på bussen! a


-

Så var man hemma i sin vip lounge igen då. Jävligt skönt ändå måste jag säga. Trivs jättebra hos fröken Hanna och hemma hos mor men gosh vad det är skönt att komma hem ibland. Maten står i ugnen och jag ska unna mig en lugn och skön söndagskväll framför tvn :) big brothers veckofinal i vanlig ordning och sen ska jag sova gott i min egen säng!

a,

Söndag

Åh det är så skönt och vackert väder ute! Snälla, snälla gud gör så att det håller i sig! Man blir så glad av solen. Börjar förstå det där med c-vitamin och allt vad det är.. Promenixade hem till mor från hanna tidigare idag, tog en halvtimme ungefär och jag bara njöt hela vägen, jag älskar vår! Bara lite gröna löv på träden som saknas, dom har ju till och med börjat sopa bort gruset på vägarna :D Fantastiskt!

Sola lite solarium har jag också sysslat med idag, hatar att gå runt och vara pale face så vi kör på lite fuskbränna, råkade dock glömma bort att stänga av ansiktskanonen så risk för ett rött face finns... men det är också snyggt. och så hade jag en toffs runt handleden, inte jättesmart.. wellwell, what to do.

Imorgon börjar europarätten och civilrätt 1, jag är lite rädd för att jag inte kommer klara det, men jag ska kriga som ett djur så jag slipper ha massa skit hängandes över mig i sommar. För er som inte redan fattat det så LÄNGTAR JAG TILL USA SÅ STÖRT JÄVLA MYCKET! Jag vet redan massa saker som ska shoppas och börjar som sagt planera vad jag ska ha med mig dit så jag kan få med mig så mycket som möjligt tillbaka. Och så längtar jag till peace and love också som fan :)

Säsongens sista match, även damlagets sista match spelas om en och en halv timme. Tycker att vi kan se till att vinna det här och sluta med huvudena högt hållna. Så får vi se om fröken Anna blir en 93a efter det här.. Tydligen så ska inte Jimmy fortsätta vara coach i det laget och flera av spelarna ska sluta. Så vi får väl se, annars får jag söka mig till nåt annat lag.. Wellwell, vi får se vad som händer.

Och eftersom att jag har varit sjukt dålig på att lägga upp bilderna som jag lovade, så får ni här en av de tre bilderna jag har på datorn hemma hos mamma.


a,


Praktiskt prov idag då. Spännande. Eller o...

Praktiskt prov idag då. Spännande. Eller okej, egentligen bara irriterande att behöva åka in till skolan dagen innan tentan (som jag är alldeles för oförberedd till)... Skönt att sitta hemma hos mamma en lugn morgon med en kaffe. Fattar inte att jag är så lugn nu när jag höll på att dö innan förra tentan... Tränade igår gjorde jag också, gick sisådär men foten överlevde så det var ju bra! Säsongens sista match på söndag, vore kul om ett lag faktiskt dök upp på den... Well well, dags att hoppa i conversen och gå till bussen! a


Trots den mulna himlen så är det varmt i l...

Trots den mulna himlen så är det varmt i luften, och det är så jävla härligt. Jag är galet trött på kylan och det är fan lycka att gå med uppknäppt skinnjacka och låga converse utan att frysa. Och även fast jag ska sitta inspärrad och plugga nu i två dagar till innan tentan så känns det inte så jävla illa. Känns som ett bra val att helvetet i skolan kommer till sommaren och inte till julen. Och igår bokade jag biljett till USA, hur fett?! Jag är så jävla glad. 14-26 juni åker jag till det stora landet i väst. Sjukt ballt! Har redan börjat fundera på vad jag ska ha med mig för kläder och hur jag ska få med mig så mycket som möjligt tillbaka! Och så fick jag ledigt under p&l-veckan så direkt efter USA bär det av till borlänge för att gräva ner sig i leran. Återigen, hur fett?!?!?!? Och förresten är det snart påsk och då vill jag äta prinskorv, så jag funderar på att gå på träningen ikväll trots att tån gör ont... Är det en dålig ide? Måste ju spela match på söndag liksom... Well well, pluggandet går före träningen som vanligt så vi får se hur mycket som går in i lilla hjärnan idag. :) a,


16. En bild på dig själv Valde den här bar...

img_9587 (MMS)

16. En bild på dig själv Valde den här bara för att den är så himla "roza-i-bikten" med vidgade näsborrar, putande läppar och höjt ögonbryn. Hahhaha illa att jag har sånna bilder på mig själv.... :p


The Script - Before the Worst

'Before our hearts decide it's time to love again'


Måndag, en helvetesvecka börjar skönt

Sitter här med min hemmagjorda latte, som för övrigt blev sjukt bra, känner hur solen verkligen steker in genom fönstret och researchar inför PMet jag ska skriva innan onsdag. Allt känns så jävla mycket lättare när solen skiner och himlen är blå. Att det har varit typ tio grader idag gör ju inte saken sämre. Jag har faktiskt svettats. haha. Och att jag lyssnar på grymt bra musik ala The Script gör ju inte direkt den där goa känslan i kroppen sämre.

När jag kom hem idag hittade jag dessutom ett vykort från Philadelphia på golvet. Men underbara Hanna (som vet hur mycket jag älskar vykort) skickade ett bara för att tala om att hon tycker att jag ska komma dit och träffa henne och se hennes vackra stad. Hur glad blir man inte liksom? En "så liten" sak kan göra så jävla mycket. <3

Om jag pluggar flitigt ikväll och imorgon belönas jag med middag hemma hos mamma imorgon med mamma, Jonny, Jossan och Lina. Så jag mååååste vara helt klar med mitt PM då, och sen får onsdag och torsdag spenderas tentapluggandes. Just nu måste jag tyvärr prioritera denna jävla 3poängskurs eftersom att jag inte kan klara den här terminen utan den. Folkrätten kan jag ju göra senare. Sen att jag inte alls planerar att faila tentan är en annan femma. Hur som helst, upptagen flicka har mycket att göra och måste återgå till boken "Anställningsförhållandet", skojsigt va? :) (okej, hur mycket jag än må hata att stressplugga och tycker att vissa ämnen är totalt aptråkiga så älskar jag juridiken. Fan det är ju det här jag längtat efter i flera år!).

a,

Recept på bra morgonhumör (trots galet trö...

Recept på bra morgonhumör (trots galet trött och irriterad och frusen när klockan ringer): En perfekt gjord cappuccino, underbar musik och ett samtal från en fin vän. Nu kan jag börja dagen med en bra känsla inombords. a.


14. En bild som påminner dig om gamla tider.


Studentskiva med bruden som fick mig att klara av gymnasiet.
Haha, ser vi inte rätt små ut på den här bilden? ;p anyway, gymnasiet får räknas som gamla tider - och jag och Jenny satt och hatade världen tillsammans varje dag i några år. Det saknar jag.
Blev ingen bild igår för jag har ingen på mig och en klasskompis! haha
a,


Fredagsbilden: 12. En bild i din vardag


Bilden får symbolisera all sjuk litteratur vi läser på juristprogrammet.
Och litteraturen är en del av min vardag, pluggpluggpluggplugg!


torsdagsbilden: 11. Någon du kan berätta allt för


Min underbara och fina vän, Nathalie.
Tillsammans är vi starka och oräkneligt många gånger har du gett mig den där känslan av att jag är hel och komplett. Jag älskar dig <3


Så var man snart hemma efter ett par hekti...

Så var man snart hemma efter ett par hektiska dagar i Oslo. Jag hann se flygplatsen och Clarion hotel. Framför allt flygplatsen som vi hängde på typ tre timmar idag. Fett! Jag har inte ätit sen tolv och jag sov säkert tre timmar i natt i alla fall, så ni kan tänka er hur jag mår! Tål att tilläggas att en del vin och en liten Jäger slank ner igår... Men kul var det. Giganter ÄR kungar och så enkelt är det! Dieten har jag hållit mig till så mycket som jag har kunnat, eller jag syndade med rödvinssås, fet mjölk i kaffet och två redbull utan socker. Jag är ändå rätt nöjd. Hamnade typ i viktbråk med en hög grabbar och män igår också, det var rätt intressant faktiskt :p dock sjukt irriterande, men ni vet ju hur jag är när jag diskuterar saker... Jaha, kaffe har överkonsumerats i stora mängder. Norskt hotellkaffe ät inte asgott, men ner slinker det allt. Annars har vi lyssnat på mängder med leverantörer, fått sjukt mycket free stuff (mp3-spelare, grytvante, nyckelringskapsylöppnare, choklad, tillbringare från eva solo och lite mer). Dessutom vann jag en bordsgrill från Eva solo, får se vad det är när den dyker upp! Alla har ätit massa goda efterrätter och jag har ätit fisk i mängder. Förresten ska jag äta min choklad när jag får äta sånt igen :) usch allt jag gör är att tänka på mat just nu, jag är helt tom i magen. När jag kommer hem nu blir det att värma upp rester och att slänga sig i sängen och glo big brother. Sen blir det sömn och den som väcker nig imorgon ska jag skjuta med gummisnoddar för jag förtjänar sömn! Trevlig kväll och natt alla festprissar så hörs vi! a.


RSS 2.0