FREITAG

Dagen har varit lite sisådär måste jag säga.

Jag klev upp mycket tidigare än vad jag hade behövt för jag tänkte vara effektiv och åka till Globen innan skolan och hitta någon tunika elr liknande att ha till middagen som ägde rum ikväll, eftersom att jag inte hittade någonting igår.
Det börjar med att jag inte hinner bli klar iaf, går osminkad till bussen i förhoppning att jag inte skall träffa någon jag känner. Så sitter Sofie och Rebecca på bussen, HURRA. Redan där var dagen smått förstörd. Jag hade nämligen tänkt sminka mig på bussen men så blir det inte när man träffar folk att prata med. Ebba satt också på bussen förövrigt.

Väl i Globen så inleder jag med att gå rakt in i en jävla överputsad glasvägg. Aj säger jag bara. Stående faceplants är inte så skönt som det låter.
Sen gick jag till en toalett där och kletade på lite smink för att inse att jag hade lite tid kvar att leta kläder på.
Det slutade i två nagellack, lunch och att komma försent till lektionen.
Lektionerna (vi har två på fredagar) gick fort och jag åt min goda lunch (som förövrigt hade läckt ner sig i dressing) på religionen.
Sen efter skolan skulle jag ha åkt hem till far för att fixa mig lite, ta basketgrejerna och åka till mamma och hämta hennes klänning. Men jag tänkte att jag snabbt skulle in på Gina vid Götgatan, ack vilket misstag. Blev fast där i över fyrtio minuter och hittade ingenting. Eller jag hittade en jättefin skjorta men var för feg för att köpa den. Sen skyndade jag in på H&M för att inse att de inte hade ett skit och tillsist gick jag in på bik bok och köpte ett par svarta strumpbyxor att matcha min svarta klänning och mina svarta stövlar till. Jahapp?
Aja, stressade ner till bussen och stressade hem. Duschade snabbt av mig allt äckel jag samlat på mig under dagen , t.ex. fönsterputsen jag lär ha fått i ansiktet.
Hur som helst...

Fick springa i strumpbyxor som inte satt där de skulle, i klackar och med bollar och väska på ryggen ner till bussen för att inte komma försent till pojkarnas träning. Som tur var hann jag, annars hade Stina nog lackat eftersom att det är jag som har nycklarna till hallen.
Träningen gick rätt bra dock, fick använda min röst en del men annars så. 8åriga killar kombinerat med basketbollar är inte direkt bästa åhörarna må jag säga.

Missade bussen jag skulle ta till stan för att fira NATHALIES ARTONÅRSDAG på restaurang med nio andra personer. Och här vände min dag lite iallfall.
Fick skjuts hela vägen av Stina och hennes familj (hennes bror övningskörde med hela sex pers i bilen - minibuss). Starkt jobbat.
Jättemysigt på restaurangen, mycket mysiga människor.
Men jag och alla andra blev för mätta och jag har spenderat resten av kvällen tillsammans med mina Kinamatsrapar. Mys?

Och så har jag faktiskt varit duktig och gjort lite basketuppdatering kring listor osv. Mycket bra fredagssysselsättning, eller inte. Nu borde jag verkligen sova med tanke på att jag jobbar klockan sju imorgon bitti men först måste jag plugga sekretariatsgrejs, eftersom att jag har prov imorgon.

och återigen
GRATTIS NATTA!

a.

det är torsdag kväll och tiden springer iväg

nathalie fyller arton imorgon.
bara det säger väl hur snabbt tiden går?

att det är fredag imorgon och jag inte fattar hur det gick till säger väl också hur snabbt tiden går?
eller det faktum att jag inte har en aning om när jag senast träffade mina vänner ordentligt,
eller träffade folk överhuvudtaget faktiskt, säger väl också hur snabbt tiden går?

asså, jag bara måste tala om att Johan P från Idol,
ni vet den lilla blonda saken, är så jävla stört tuff.
Sitter och kollar på honom nu,
och det låter så jävla nördigt att vara idol-noob-heja-på-någon-grej.
Men Johan är seriöst den tuffaste grabben på denna planet, jag vill också adoptera honom!
Han är stentuff!
så nu vet alla.


och jag totalt tappade greppet om typ allt för tillfället.. XD

Natta fyller i alla fall arton imorgon och det skall firas.
Hon skall på krogen med sin kusin Sabina, men innan så ska vi (elva pers) på restaurang och mysa!
Lovely.
a.


RSS 2.0