Oj, jag har klarat av 15 dagar med dukanme...

Oj, jag har klarat av 15 dagar med dukanmetoden! Tänk vad snabbt tiden går. Magen har börjar fungera som den ska och förutom mina lattar på 2% sojamjölk så har jag inte fuskat alls! (okej, alkoholen i fredags då - men till mitt försvar tränade jag 6 pass förra veckan). Jag känner väl inte att det gett de resultat på vågen som jag hoppats, men det kommer väl kanske. Ska väga mig imorgon igen. Har dock fått mens igen (för er nyfikna, haha) och vågen har en tendens att lägga på ca 2kg då. Det är sjukt irriterande att kroppen reagerar på konstiga sätt bara för att man förändrar sin kost och träning lite grann. Fast jag känner mig ändå smal, så det är skönt. Jag hatar den där svullna efter-maten-känslan, men den är nästan borta! Imorgon börjar 5 nya dagar av bara proteiner, men jag känner mig laddad. Känns inte som att det kommer bli lika jobbigt nu. Kan också berätta att när jag skriver min tenta i skolan har jag proteindag. Jag har redan nu bestämt mig för att inte hålla mig till dieten då. Det som dock känns bra är att jag ska planera vad jag kan äta för att hålla mig pigg och höja koncentrationen. Det är ju ett medvetet val och inte ett impulsryck, och det är den extrema skillnaden på det "fusk" jag väljer att genomföra och det där man bara faller för. Så vet ni det! Mamma har förresten inlett sin attackfas idag! Kan sätta pengar på att hon kommer gå ner mycket mer och snabbare än jag... Nu ska jag sova, imorgon har jag lektion med termin ett och sen ska jag på vattengympa med Jeffa!:) puss och godnatt. a.


Godmorgon, god dag eller vad du nu vill ka...

Godmorgon, god dag eller vad du nu vill kalla det! Idag har jag på mig skinnjacka, askalas. Frös bara om händerna när jag rushade till pendeln i rekordfart! Om jag hade en spegel i hallen så skulle jag slippa få stressa jämt, för det tar faktiskt tid att klättra upp på toastolen, halvt ställa sig på badkarskanten och göra ett mycket oattraktivt benböj för att desperat försöka se sig själv i spegeln... Så snälla far, bli frisk och fixa min 236x75cm spegel! I kan fan inte vänta längre. Nu är jag hur som helst på väg till skolan för vårt första seminarium, ska bli intressant! Förresten så beställde jag för mycket från Nelly igår... Jävla internethandel... Well Well, jag längtar i alla fall tills paketet kommer! Haha :D puss! a.


sunny sunday

Söndag. Inledde dagen med en tur på gymmet med Lollo. Mycket trevligt att träffa denna tösabit igen. Det går så förskräckligt långt mellan gångerna. En ordentlig work-out blev det också! Känns härligt, 6 pass denna vecka, är nog personligt rekord ;D höhö..

Åt en god omelett när jag kom hem och så har jag pluggat och tvättat resten av dagen. Nu håller middagen på att tillagas och skall avnjutas till top model/solsidan, beroende på när den blir klar :) Lax och grönsaker i ugn blir det! Smarrigt. Imorgon är sista dagen jag får äta grönsaker igen, det ska nog firas med ratatoille. Åh, det är så got med mat.. :p

Denna veckan blir det mycket skola och eftersom att det är sportlov är inte basketen som det brukar, så det blir förmodligen ingen basket :( Very sad.. Nej, nu ska jag glo teve och chilla lite.

a.

Emmely ringer och drar med mig på Miike Sn...

img_4152 (MMS)

Emmely ringer och drar med mig på Miike Snow, hur fett?! Nu kör vi :D


löööördag!

Sitter hemma hos underbara lilla Jeffa i Skärholmen, hon drog med mig hit igår när vi åkte hem, skönt att slippa åka hem själv! Som inlägget innan avslöjade drattade jag på arslet igår - vinglig som fan i för höga klackar... Stort jävla läckert blåmärke på röven, hell yeah! Tydligen har Fanny också det, hahahhaha.. Jävla smidiga kvinnor vi är!

Vi tänkte ta oss ner till lilla centrumet här och kolla i lite affärer och ta en fika :) Haha, vi tänkte svänga förbi Big Brother's glashus också, hahahah askalas..! BTW, JENNIFER ÄGER INGEN HÅRBORSTE OCH INGEN HÅRFÖN!!!! Tur att min wet-n-dryplattång låg i väskan så jag fick borsta håret med fingrarna och platta det blött.. :P Jävla kines!

Wellwell, nu sliter hon i mig. Kanske blir bio ikväll! Åh, tjejmys :)
Puss
a.

Kvinnor som jag ska inte få gå i klackar. ...

Kvinnor som jag ska inte få gå i klackar. Det resulterar i blåmärken på rumpan. a


cpinlägg, fredag! woo!

Guess what, idag bloggas det från datorn och det betyder att jag kan göra radbrytningar! woo! haha.
Hittills idag har jag hunnit handla massaaaa grönsaker, åkt hem från Hanna, gått till tvättstugan i hopp om att tvätta (det fanns ingen ledig tid), packat ihop allt som ska med inför ikväll - träningskläder, partykläder, ja. Lagat middag (kycklingfilé och ratatoille) och slängt ihop en lunch (tonfisksallad). Kan säga att min ratatoille (stavas det ens så?) blev väldigt god och jag längtar tills jag ska få äta den, haha.. Så jävla sugen på alla grönsaker just nu!

Snart så bär det av hem till mamma för att tvätta där istället, jag ska ev ha jeans på mig ikväll och de behöver tvättas, så peppar peppar ta i trä att det finns en ledig maskin!!! Annars blir det kjol, är ju inte fyskam det heller då förvisso :) Och så oavsett blir det mitt apheta halsband - haha, köpt likadant som natta.. (a) till och det blir ju kalasbra! :D Vinet ligger på kylning och basketskorna är i väskan, pepppepp! Men nu måste jag rusa till bussen.. Haha

Grattis Madeleine 20 år! :D
a.

Sitter här med tunt hår och foliepaket! Sn...

img_3060 (MMS)

Sitter här med tunt hår och foliepaket! Snyggt va?:)


Ful frisyr men snygg färg! Ikväll ska dock...

img_5000 (MMS)

Ful frisyr men snygg färg! Ikväll ska dock håret justeras lite så jag är kick-ass-snygg imorgon när Madde blir 20 feta barre :D Ooh vi ska till NU! och det lär bli grymt :) dansas ska det och hetaste klackarna ska på! Idag har jag och Hanna gynnat igen (fjärde träningspasset denna veckan!) och nu är vi på väg hem efter 08s superförlust.... Anyway, morgondagen bjuder på basketträning, förkrök med vitt mumsigt vin hos Madde och så parteeey! Fett! Idag har jag ätit en kycklingsallad förresten, hihi :) puss! a


Bjussar på en lunchbild idag också! Fisk- ...

img_8094 (MMS)

Bjussar på en lunchbild idag också! Fisk- och skaldjurskompott, javisst:)


What is there to say?

img_4996 (MMS)

What is there to say?


onsdag, dag 10!

Idag mår jag bra. Idag känner jag mig glad. Kanske beror det på att jag vet att jag imorgon och fyra dagar därtill får äta grönsaker, kanske beror det på att jag konstigt nog är pigg, kanske beror det på att det inte snöar.. Jag vet inte, men allt bara känns lite lättare just idag :) Har klinkat lite gitarr nu på morgonen och försökt få lite shoppinginspiration, men dock utan resultat.. Får nog ge mig ut i affärerna och kriga istället! Nu är planen att jag ska vara en duktig juriststudent och studera, för att sedan ta mig till skolan. Efter skolan ska jag till Hanna och bli snygg i håret. WOO! :D Det blir utgång på fredag (=alkohol, let's hope att vikten håller sig) och då jävlar vill jag vara snygg :) Vet inte vad jag ska ha på mig, vill liksom ut och leta lite tills dess... Ett problem där var pengar bara ja, men äsch, inte så viktigt.. ;p

Igår var jag och Hanna och gymmade, och jag har faktiskt ont i hela kroppen, även fast jag inte ens orkade särskilt mycket igår (där skyller vi på kolhydratsbristen). Jag vet att jag har slarvat med att lägga upp vad jag äter, men faktum är att jag har skött mig överjävligt bra! Jag unnade mig en latte i söndags (sojamjölk alltså, inte baristamjölk). Sen är det ju så att jag har ätit sojaprodukter, vilket man egentligen inte får. Men jag kan ju inte ta bort ALLT liksom, så min mjölk är min mjölk, kolhydrater eller inte!

Ojoj, vilket svammelinlägg... Oavsett vad vågen säger (kommer för övrigt inte kunna väga mig imorgon bitti eftersom att jag inte äger någon våg, så får ingen "slut"siffra för de här tio dagarna) så har jag tappat 3 cm i midjemått på en vecka! woopwoop, väldigt glad där! :D Och, ner har jag ju gått i alla fall :)

Dagen till ära får ni en Anna på bild också:


Ser ni vilket akut behov mitt hår är av slingor?

mlör, nu ska jag vara duktig och läsa min europkonvention. Puss och smek.
a.

 


Kära medmänniskor. Jag vet att ni bara men...

Kära medmänniskor. Jag vet att ni bara menar väl. Men tro det eller ej, så tär "bantning" (ett ord jag för övrigt hatar) på självförtroendet. Jag känner mig ful, konstig, som om inget händer, svullen och valkig - även fast jag vet att kropp försvinner. Och det jag skulle behöva nu när allt inte känns så bra, är stöttande ord. Kan vi bara en gång för alla klargöra att jag inte har någon ätstörning, att jag inte äter för lite eller att jag tränar alldeles för mycket. För första gången i mitt liv har jag bestämt mig för att jag inte tänker nöja mig med att vara en av de större tjejerna. Jag tänker inte trivas med att vara mullig. Och jag är nöjd med mitt beslut. Ja, jag vet att det kräver ansträngning och ihärdighet, men det är ju just därför jag behöver att ni peppar mig till att orka lite mer. Jag kör inte nån konstig svältdiet och jag spyr inte när jag ätit. Jag bor inte på gymmet och jag går inte och lägger mig hungrig. Tack, nu har jag sagt mitt och nu vet ni. Jag har ca 5kg kvar och jag ska fan ta mig dit. Punkt slut. a.


Vi kan konstatera att det inte är kul att ...

Vi kan konstatera att det inte är kul att gå upp i vikt när man INTE fuskar med sin diet och dessutom tränar. Vafan skyller man på? Helvete. a


Nyduschad efter basketträningen, ligger i ...

Nyduschad efter basketträningen, ligger i sängen och kollar på big brother. Passade på att raka benen och ta ansiktsmask. Känner mig lite som en ny människa. Imorgon ska jag väga mig igen. Gör det kanske lite ofta men jag vill ju ha resultat! Mamma håller på och oroar bara för att en kollega till henne sagt att man inte ska träna så mycket när man bara äter proteiner. Så därför tror mamma att jag ska kollapsa bara för jag tränat två gånger idag. Hon har fått för sig att jag inte äter. Men det gör jag ju. Till lunch åt jag omelett med tonfisk och keso och till middag åt jag två Alaska pollockfiléer med äggsås (som jag gjorde själv, asgott. Fyfan vad jag är bra :D) och tigerräkor som jag spiceade med vitlök och chili. Mums! Så äter gör jag. Tog lite yoghurt nu också efter träningen. Brukar alltid äta banan när jag tränat men nu får jag ju icke det! Imorgon ska jag träffa Fanny och plugga medan hon fixar cv och sprider det som aids (snott uttryck från idaslida). Och sen ska jag på bodycombat! Oooh jag är laddad! Hihi. Godnattpuss på alla söta. a.


börjar få shoppingabstinens..

Åh, så snygg! Men är puddingen värd 589:- ?

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/urban-expression-857/valerie-857009-121/


blir bara mer och mer kär i den...
a.

bitter

Och nu kan jag helvete inte heller skriva vad jag känner i bloggen. fuck.
a.

Söndag, dag sju!

Så sitter jag här i köket i min lägenhet, och väntar på maten som befinner sig i min ugn! Åh, vad härligt att ha en spis som fungerar :D Det blir kycklingfilé som jag fyllt med keso (ingen jävla aning om hur det kommer att bli, men jag var tvungen att testa!) och tänkte göra äggröra till det. Och så lite räkor till, bara för att det är gott. höhö.
Men seeegt att vänta 20min på min middag nu.. Vill ju äta :( Det är i alla fall bara tre dagar kvar att proteinerna och sen får jag äta grönsaker i fem dagar :D Åh jag ska vräka i mig en hel tomat! Tyvärr får man inte äta majs :( men jag tror att jag överlever ändå :)

Imorgon blir det zumba! Är lite nervös.

a.


Andra milstolpen, första målet avklarat - ...

Andra milstolpen, första målet avklarat - har bytt tiotal igen :) Åh så värt att jag började med det här. Har tappat 0,4kg på två dygn. Hade kunnat vara bättre men jag är nöjd, väldigt nöjd. Kvällen igår var mycket mysig, Ted Gärdestad på LP, kortspel och lövbiff. Frukosten idag skiljde sig inte från nån annan, lunchen blev en kycklingfilé, en bit lövbiff, ett ägg och keso. Åt yoghurt till mellanmål och nu får vi se vad det blir för middag. Jag slutade jobba för en timme sen men är redan på väg hem till Hanna för lite schlager. Fick skjuts hem av en ypperligt snäll kollega så kom hem 50min tidigare än om jag tagit bussen. Och bäst av allt, nu kommer kvällen inte att spenderas själv :) wiii. a


Aaaaaah träning! Basket. Så härligt. Mör i...

Aaaaaah träning! Basket. Så härligt. Mör i kroppen efter gårdagens sats också. Älskar den här känslan. Och nu ska jag hem till min söta mor och äta middag :) vad det blir vet jag inte riktigt men hon vet att jag bara äter protein :) till frukost idag åt jag äggröra med skinka och rostbiff (jag vet, men sååå gott) och till lunch/mellanmål blev det blåbärssoyghurt med havrekli och linfrö, såklart. Alltså det VILL jag ha i yoghurten, jag som trodde det skulle vara nasty;p helgen bjuder på jobb och förmodligen så kommer folk att tycka att jag är störd som bara äter kött på lunchen. Haha Trevlig kväll. a


sommaaar, sommar och soool

Till middagen var jag jättehungrig och gjorde en proteinkompott. Kycklingfilé, räkor, ett stekt ägg, två skivor rostbiff (tror inte man får äta det egentligen för det innehåller 5% fett, men jag ville ha det så då åt jag det..) och så keso i vanlig ordning. Gott som fan! Mums för kyckling.

Nu skype-ar jag med Hanna och preliminärbokar USA :D WOOP!

a.

Jag är lat. Sitter här på soffan och stirr...

Jag är lat. Sitter här på soffan och stirrar i luften samtidigt som jag lyssnar på The Knifes Heartbeats. Grym låt. Jag är så jävla trött och bara orkar inte dra upp all juridik och plugga just nu. Ska ändå iväg och träna med Emelie om 45 min så då kan jag ju få vila lite också? Imorgon ska jag ju plugga som en idiot. Och träna basket. Yeee! Har för övrigt ätit samma lunch som igår. Middagen är för tillfället ett frågetecken i huvet. Ge mig tips? Vill äta kyckling men en filé på en tallrik är ändå inte så inbjudande. Well, cykling och core närmast. Anna goes fit! Ja eller, tills jag fyller 25 i alla fall :) a.


Dag tre, check!

Först ska jag börja med att berätta att jag ställde mig på vågen imorse. Jag vet ju inte exakt vad jag vägde när jag började i måndags morse (men jag tar i underkant, så blir viktnedgången liksom ev mindre om ni fattar) - jag har ingen våg hemma så jag väger mig när jag är hos mor. Hur som helst, -1,3kg! Och jag känner mig smalare än någonsin. Den totala viktminskningen är nu alltså 12,2kg. 0,2kg kvar till mitt första mål och 5,2kg till slutmålet. Ingenting känns omöjligt! Mitt BMI har dessutom minskat med 3,9. Nog om det, men glad är jag.
När jag är klar blir det nämligen tatuering, lasagne och photosession (bara så du vet, hanna) haha.

Gårdagen gick jättebra. Jag har själv tröttnat på att jag skriver allt jag äter så här kommer bara en liten lista: Två ägg, soyghurt med linfrö+havrekli, 100g tonfisk, två ägg, keso, äggröra, laxfilé, torsk, 4 crabsticks (får man egentligen inte äta, men fan vad gott), räkor. Fett jävla gott. Allt var alltså inte ett mål. Och jag åt 6 ägg igår, shit. Och idag har jag gjort 4 till - måste ha med mig lunch och så nu till frukosten. Jag har alltså tagit 10 ägg från mamma och Jonny, ÄGGRUINERADE! Men jag får äta så många ägg. Haha sick. (Ajuste, dagens frukost är samma som igår - om jag orkar ett ägg till)

Nej, nu måste jag rusa till skolan också.
Puss på rött te med rabarbersmak.

a.


Dag två avklarad. Men fan jag har varit hu...

Dag två avklarad. Men fan jag har varit hungrig hela dagen. Dock tänkt att om jag äter mer så syndar jag.. Men magen har gjort massa konstiga läten idag också så allt kanske inte är som det ska?! Till lunch åt jag gårdagens halva laxfilé och den kesoröran som var kvar. Mellanmål blev två skivor skinka, en matsked minikeso och soyghurt till det. Min middag var den tråkigaste i världshistorien, två ägg, två msk sojamjölk, peppar, cayenne och paprikapulver, samt skinka (fast sån där i bit med svart skal ni vet). Voila så hade jag en omelett. Men när jag gör omelett i vanliga fall har jag alltid i typ champinjoner och ost. Och äter sallad till. Som barn hatade jag sallad, nu har jag cravings. Men man vill alltid ha det man inte kan få. Omeletten blev för övrigt snäppet mindre smakfull då pappa och Göran satt och smetade pizza bredvid! Magen brummar som en idiot och jag ska sova. Omeletten fick i alla fall inviga spisen och garderoben (som saknar dörrar) är fylld! Puss a


Godmorgon!:) Så var alla hjärtans (hata-al...

img_9588 (MMS)

Godmorgon!:) Så var alla hjärtans (hata-alla-singlar's) dag över. Jag gjorde absolut ingenting som var kärleksfullt mot någon. Sån fin människa är jag! Bilden är för den som undrar, på mitt duschdraperi. Observera att även krokarna är fiskar, jag tycker det är ascoolt och sjukt töntigt, passar mig som handen i handsken ;) Kan också berätta att anledningen till att jag skriver allt jag äter här är för att det blir jävligt mycket svårare att fuska om någon vet om att man gör det. Till frukost blev det hur som helst två mediumkokta ägg (utan både salt och kaviar, vilket var en liten utmaning!) och soyghurt med 1,5msk havrekli och 1msk linfrö. Det gav faktiskt soyghurten ett lyft, jag hade förväntat mig att det skulle bli äckligt men det var lite musli över det :)  Idag när jag kommer hem från skolan blir det till att tvätta och plugga medans far och farbror bygger ihop min awesome garderob och installerar min spis :) äntligen!:D  (det är tur att man går hemifrån tjugo minuter tidigare än vad man behöver när man tar pendeln till skolan...) nu blir det juridisk informationssökning med termin ett! Puss i ljumsken a.


Så var nästan dag ett avklarad!

Och det har gått relativt smärtfritt må jag säga.
Frukosten har ni ju fått se (mmsade inlägget och därför blev det ingen styckeindelning whatsoever). Tyvärr blev det ingen lunch, tänkte mig inte riktigt för imorse så var det skola och så åkte jag och handlade och vips så var klockan jättemycket. Det var den här lilla perioden när jag inte kunde köpa en frukt eller dylikt, som var den smärtsamma.

Nu har jag i alla fall ätit lax (ungefär 1,5 laxfilé) med en liten gegga jag rörde ihop. Vad jag har förstått det som genom av att läsa andra bloggar om dukanmetoden så är det okej att äta rödlök. Så jag rörde ihop keso, soyghurt (eftersom att jag inte tål mjölk - jag äter keso ändå...), rödlök, räkor, citronpeppar, vitlök, pressad citron och lite cayennepeppar. Sen blandade jag i havreklin - vilket inte var den smartaste idén må jag säga, men eftersom att det ska ätas varje dag så gjorde jag så ändå. Och jag tänkte att, kan det bli helt fel av att droppa i lite citron och ha i vitlök? Det lät konstigt så därför tog jag mig friheter..! Det är lite jobbigt att jag inte vet vilka kryddor och sånt som man får använda, men jag får väl försöka ta reda på det.. Som sagt håller jag mig borta från saltet också. Vattnet som ska drickas rinner ner av sig självt faktikst, jag har vart jättetörstig idag! Och det är bra, för fan vad det inte är gott att dricka vatten när man inte är törstig.

Nu blir det mer pluggandes och vet ni? IMORGON FÅR JAG MIN SPIS OCH GARDEROB! WOOOHOO :D:D:D

a.

Godmorgon!  Nu har mina tio dagar startat ...

img_1277 (MMS)

Godmorgon!  Nu har mina tio dagar startat och det med en frukost som smakar mycket godare än den ser ut! Äggröra på två ägg, minikeso kryddad med chili (det gjorde verkligen susen) och jättegod skinka. Jag tycker det blir så tråkigt med vanlig smörgåsskinka så jag köpte alspånsrökt Emilkotlett, det ni! Haha mycket smak hade den i alla fall och hela måltiden smakade mycket bra. Jag vet inte vilka kryddor man får krydda maten med, men jag lät i alla fall bli att använda salt.  Nu ska jag plugga förvaltningsrätt. Jag har inte riktigt fått ett grepp om det ännu och det är ändå en relativt stor del av statsrätten. Så där behövs lite mer kunskap!  Ha en bra dag i kylan a.


Nu börjar mitt liv, del två

Nu kanske ni undrar vad jag menar, i och med att någon del ett aldrig har funnits. Men de flesta vet att jag sedan augusti har försökt gå ner i vikt. Och jag har ju delvis lyckats ganska bra, då jag trots allt har gått ner drygt 11kg. Men nu har jag stått stilla på min nuvarande vikt ett tag, och känner att något måste hända NU för att jag inte ska tröttna. Förvisso har jag inte tränat på ett tag nu (förutom matchen igår), men skador och sjukdom är svårt att göra något åt. Och nu ska ni inte tro att jag använder det här som ursäkter för att slippa träna, för jag saknar att träna som faaaan. Längtar tills jag ska få svettas ihjäl på ett spinningpass och klara mina löparbandsmål!

Imorgon ska jag, förhoppningsvis med stöd av Hanna, ge mig an dukan-metoden. En diet som liknar GI, som jag har använt mig av tidigare (dock så har jag ätit sånt som jag själv tror och tycker är bra mat och inte följt något speciellt program eller så). Den här dieten/livsstilen, som de som följer sig av den hellre kallar den, innehåller tre faser. Jag vet inte riktigt hur det här kommer att fungera för mig, delvis för att min kropp mer eller mindre bör vara inställd på viktnedgång, och delvis eftersom att metoden går ut på att rasa i vikt för att sedan gå ner i vikt långsammare, och sedan stabilisera sig. Det mål jag satte upp från början, som jag vill nå till sommaren, har jag 6-6,5kg kvar för att nå. Och det är förhållandevis inte mycket. Nu förvirrade jag mig in i mig själv, men min poäng är att 1) min kropp kanske inte reagerar på chockfasen, och 2) jag har inte så många kg att tappa.

Det är nämligen så att man kan tappa upp till fem kg de första tio dagarna, under chockfasen. Fasen som går ut på att långsamt gå ner i vikt är den man stannar på tills man nått sin ideal vikt. Så alltså menar jag att det i alla fall kan gå relativt snabbt för mig. Men jag har inga förhoppningar mer än att jag ska tappa något i alla fall.

Så imorgon fortsätter mina försök till viktminskning. Jag vill verkligen bli snygg nu. Snygg, smal och allmänt awesome. Haha. Men fatta om jag någon gång i mitt liv kan ha på mig en tight klänning. Shit vad bra det skulle kännas. Jag kommer förmodligen att behöva massvis med stöd, så feel free att peppa mig!

Puss, smek och kärlek.
a.

RSS 2.0