-

Men samtidigt så stör det mig att i mitt egna huvud, i mina egna tankar och på min egna blogg som jag dessutom har för min egen skull, så är det ett jävla tjat om att jag inte är den jag vill vara för er. varför tänker jag inte bara på mig själv? När det ändå bara är mina jävla tankar som skrivs? När det ändå bara är jag och jag och jag som känner som jag gör just nu. När det är jag som skriker inombords, gråter inombords och vandrar bort med tankarna utan att ens märka det själv. Jag behöver inte vara alla till lags. Framför allt inte i min egna jävla text. Är ändå inte som att någon skulle ta illa upp om jag skriker egoistiskt. Fan. JAG ÄR ÖVERJÄVLIGT FÖRVIRRAD OCH JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN. OKEJ?


a.

-

Jag föröker låta bli att missrikta alla överflödiga känslor. Men jag har inte riktigt lärt mig hur. Så istället får jag be om er förståelse och ert tålamod, och hoppas på att ni kanske orkar ändå. Jag är så trött på att vara förvirrad. Jag är så trött på att vara nedstämd, och inte kunna sätta fingret på vad det är jag känner. Allt är så blandat och det gör mig frustrerad. För första gången någonsin så tror jag inte ens att musiken räcker till. Och vadfan gör det då?


och mitt i allt så ska man vara sann.

a.

kärlek.

jag vet att jag tar kraft ifrån er alla. och jag vet att det inte är rättvist. men jag behöver er för att ta mig igenom det här. I'll make it up to you. I promise.


a.

två dagars förvirrade tankar

nervös för att träffa migg eget kött och blod. vill tacka mina nära och kära för att ni hanterar det här så himla mycket bättre än vad jag gör.

i det långa, emellanåt olidliga loppet finns jag här. När allt är skit vill jag inte släppa dig ur sikte. Aldrig. Jag är så orolig för dig och önskar av hela mitt hjärta att vindarna vänder. Jag vet att jag ibland är osynlig och alldeles för sällan lämnar spår efter mig, men behöver du mig älskling så finns jag ju här. du är mitt blod. finns du inte så vissnar jag bort. Jag kommer aldrig att lämna dig, hjärtat.


a.

.

Men när jag gör det av skuld kanske det egentligen inte spelar någon roll att du blir glad av det. Men sanning är tyvärr att krafterna inte räcker till. Tro mig, det är inte brist på saknad eller kärlek. För åh vad jag bryr mig och önskar att allt ska bli bra och ljust igen. Med allt.

Din
a.


Jag har för mycket med mitt eget och mina egna tankar och känslor. Men jag ska bättra mig. Men jag vet att ni inte har tid eller ork för mina plågor så kanske är det win-win för en tid framöver. Jag som nyss ville ha fredag. Nu ger det mig ångest. Gosh.

skoorgasm

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/friis-company-180/loulou-180749-14/

Ge mig dessa skönheter. NU. Nån som vill ge mig 1299:- ?
tack på förhand

a.

coffee card = dåligt

Fan, jag har blivit kaffemissbrukare. Det är fan inte helt okej. Nyss gillade jag inte kaffe. Nu dricker jag det varenda dag. Plus att jag fick ett kaffekort av Jenny, så nu lär det bli ännu mer. Bra där, Anna! Men det är i alla fall okej eftersom att jag har slutat ha socker i det. Woopwoop.


a.

söndagkväll

Musik, musik, musik, ack vad underbart det är.

Pratade med Dig idag, kändes skönt att höra din röst och få veta att du klarar dig. <3

a.

Efter ett par dagar av lite tänkande

Efter gårdagens semi-bra kväll med dans och alkohol var kvällens fika och promenad med underbara Jenny precis vad jag behövde. Allt känns så mycket lättare när man kan babbla om allt och inget i fyra timmar och bara gilla läget liksom. Det är så skönt att rensa tankarna och tjattra med någon man saknar hela jävla tiden.

Det har varit skönt att uppehålla sig med saker så tankarna tas ifrån det jobbiga till något lite lättare. Men det betyder inte att jag inte tänker på dig, hjärtat <3 Det ska du veta!

a.


fredag

Efter långa samtal med mamma och Nathalie så kom Hanna hit och gjorde min kväll lite lugnare. Det är så skönt att umgås med någon och tänka på allt annat än det som tynger en. Kunde somna utan massa tankemonster i huvudet, så nu är jag relativt pigg och jag har klarat mig från huvudvärken. Men idag är det en ny dag, som dessutom råkar vara din namnsdag. Och jag vet att det är larvigt men självklart gör det mig lite extra sentimental. Får se hur den här dagen blir, Hanna ligger och sover nu (hur hon kan göra det för nån idiot låter som fan utanför huset). Jag tänkte laga frukost till oss med ägg och lite gott. Vet inte varför jag blir matinspirerad när jag försöker skingra tankarna. Sen så är det match. Det ska bli överjävligt roligt! Jag ska spöaskiten ur alla. Nej okej, men jag ska göra mitt bästa och hoppas på att vi tar hem den här matchen. Men det vore ju roligt att "impa" på coachen..


a.

-

rädsla tomhet gråt ensamhet rädsla negativitet oro rädsla panik rädsla rädsla

tomhet

Jag pratar väl helt enkelt med mig själv antar jag.. Jag orkar inte tynga ner någon annan, när jag vet att ingen egentligen har tid eller ork för det. Men allt skulle kännas så mycket bättre med en hand på axeln och lugnande ord. Jag behöver få höra att allt kommer ordna sig, för just nu vet inte om det kommer att göra det. Jag är livrädd.

a.


det värsta är att den som skulle kunna ge mig just det inte finns i mitt liv.

You're racing like a pro now.

Ögonen blir suddiga, musiken är det enda som hörs. Inget rör sig i huvudet, det är bara mörkt.tomt.ensamt. Maten lagar sig själv, vad det blir är det ingen som vet. Skriver.suddar. Kan inte livet fungera som F1? Och skriva kan jag inte heller. Hur får man ur sig något när man inte vet hur?

som plåster på såren men fan inget botemedel.

Tomhet och hjälplöshet som en biverkning av långvarigt ovetande. Som en storm där ett lugn aldrig väntar, men som man kanske kan flytta ifrån. Att stormen kan komma ikapp en, att man aldrig kan vara helt säker. Men stormen är en bit ifrån. Jag vet inte. Jag vet ingenting. Och det skrämmer mig.
Jag finns alltid här, och jag önskar att du kunde vara mer som jag. Jag älskar dig.

yours,
a.

jag skall riva mina murar tills vi ser varann

Varför är det så svårt att ersätta saknaden och tomrummet? Och varför är det så lätt att gräva ner sig i musik som gör en deppig?

a.

ljuvliga lördag.

Så denna lördag fick jag lust att gå på en promenad för mig själv. För att trotsa vintervädret som aldrig verkar ge sig, satte jag på mig leggings och vårjackan. (Mamma, du behöver inte oroa dig. Jag hade skidstrumporna, kofta och tjocktröja). Även min nyinköpta halsduk fick vara med, åh vilket lyckat köp! Jag lät mina ben ta mig dit de ville, och efter en stund stod jag face to face med coop forum. Eftersom att jag inte har besökt det stora huset sen jag flyttade hit till Vällingby så tänkte jag att jag kan fördriva lite tid genom att gå in och titta runt lite. Några samtal med pappa senare hade kakor och saft hamnat i min kundkorg.

Benen började traska åt ett håll som jag inte riktigt visste var hem eller inte, jag hittar inte i Vällingby än, det här var min första lilla upptäcktsrunda! Med lite dålig musik i hörlurarna och bitande kyla i kinderna gick jag längs vägen och log för mig själv utan att riktigt veta varför. Medan jag gick och funderade på att det är ett litet mirakel att jag ännu inte ramlat denna vinter så stack en bänk fram vid mina anklar. Förstår ni hur j*vla mycket snö vi har i detta land, och hur lång tid det kommer ta innan våren kommer, när där man sitter på somrarna är där vi går i Mars. Herregud.

Om jag kom hem? Ja, efter en tids undrande om jag faktiskt gick åt rätt håll så hittade jag hem. Visste ni att nästan alla höghus på den här sidan om vägen ser likadana ut? Jävla SB som har gjort det så. Är ju inte lätt för oss med ett taskigt minne som gör det svårt för lokalsinnet…

Så nu sitter jag här med min limited edition-saft och mina kakor som jag faktiskt har lagt upp på ett fat(!) och är glad över att jag tog mig en uppfriskande promenad i denna ljuvliga vinterdag och känner mig lite piggare efter några strålar sol.

Vem visste att Anna kunde ha en trevlig lördagseftermiddag för sig själv? Jag är även ytterst tacksam över att Fanny diskade åt mig igår, väldigt väldigt tacksam!


a.


Men det må så vara att jordens dragningskraft är klen.

-

deprimerande tisdag

ont i magen. kurrar, låter som en lastbil. kissnödig. trött. dryg mot coopkillen. ajjfan. som en zombie. slapp prata med dan. skönt. men dumt. eeeh död. orkar ingenting. kissnödig.

RSS 2.0