vadå-dag?

Mår som jag förtjänar (eller kanske något värre) och gårdagen gick som jag ville, slapp tänka på allt det onda i dryga tolv timmar. very good. men nu är det dags för en stadig jävla lunch, har dock ingen aning om vad den ska bestå av, en jävla massa vatten och sedan en behövlig dusch.

a.

<3

Ibland så känns det som om mina problem är enorma i jämförelse med andras. Eller alltså, det beror på hur man ser det. Mina problem är förhållandevis små och ynkliga och patetiska. Jag vill inte flytta hem när min vän flyttar till usa, och jag vet inte vad som händer i sommar. Jaha? Men mina andra problem, som egentligen är dina men som i och med att du är halva min värld, hela mitt hjärta och mitt blod så är det liksom mina problem.

Och jag bara önskar att jag kunde ta din smärta ifrån dig. Göra dig fri och liten som du en gång var. Jag önskar ingen det du går igenom. Och ändå klarar du av att vara den du alltid varit för mig. Det är starkt. Du är så sjukt mycket starkare än vad du någonsin kommer att förstå. Bara det faktum att du faktiskt står öga mot öga med dina allra värsta demoner gör dig till starkare än jag någonsin har varit eller kommer att bli. Jag beundrar dig lika mycket nu som då, och jag älskar dig mer än aldrig förr. Jag kommer alltid att finnas här för dig, även när du varken vill ha eller behöver mig. Jag tänker på dig hela tiden och önskar att det snart blir lättare. Men även om det inte blir det snart så kommer det att bli det. Det vet jag. Och när den tiden kommer så kommer du att ta igen allting som du har missat. Och då kommer du inse din storhet och vara stolt och glad över att du kämpade.

a.

-

Det är som om allting kommer ikapp, igen. Som om lugnet inte existerar. Jag skriker och skriker, av hela mina lungor men ingen hör mig. Kanske för att ljudet jag skriker bara hörs inom mig. Det ruttnar inuti, det är kaos inuti. Det är krig, blod, orkaner. Men ingenting hörs. Ingenting får höras.


jag älskar dig så mycket, men jag vet inte hur det här ska gå.
a.

shalallaa

Åh, det är så härligt. Efter en mycket trevlig kväll med två vänninor (det är tydligen så man säger?) så vaknar man upp av att solen steker en i ögonen där man ligger i sängen. Så upp och hoppa och äta frukost i t-shirt på balkongen halv elva på dagen (morgonen). Så nu sitter jag här, undrar vad jag skall göra denna vackra dag, och lyssnar på Lars Winnerbäck. Japp, och honom ska jag se i Linköping den 8e juli :D:D:D Jag är så glad :D


a.

yeeeeeeey!

JAG SKA PÅ WINNERBÄCK I LKPG, ÅH VAD JAG ÄR GLAD :D




a.

måndag

Jag är totalt utmattad. Jobbar, tränar, jobbar tränar, sover, jobbar, shoppar, dricker, typ sover, jobbar, bowlar, typ sover, jobbar, shoppar... Så är mitt liv just nu. Fan det är inte helt okej. Jag är helt sjukt trött för att jag jobbar extra typ hela tiden, fast jag redan jobbar rätt mycket och så skiter jag i att sova för att.. ah jag vet inte :p
Jag har förövrigt blivit lite shoppingberoende... Har blivit som Fanny, går jag in i en butik så handlar jag... Menmen, jag har ju egentligen råd..

a.

music mystereo

dricker kaffe i köket efter middagen med fru sambo. sitter och sjunger till lars winnerbäck. nu ska jag hitta ett citat från denne underbare man som jag skall tatuera in någonstans, frågan är vart. och vad. men det löser sig =)
Och under min sökande efter den perfekta raden så har jag timmar av underbar musik framför mig, perfekt ju!

Hittills har jag bara en tänkbar kandidat:
"Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp" från låten Elden.
likeitlikeit.
a.

hola chicas!

ack, vad underbart det är med bra väder. jobb imorn, det suger. och sen fem dagar till. det sög det med. Jag som ville inviga tanto med pick-nick. Men men, jobb ger pengar och pengar är förjävla härligt. Jag tror tamejfan jag har blivit lite pengaberoende.. Går in på kontot alldeles för ofta och håller tummen för att det ska finnas så mycket som möjligt där (okej, vem gör inte det), men för att jag vill shoppa. shopping shopping shopping. och alkohol.
god damn, vem har jag blivit? höhö.

Hanna är min bitch. Eller så är jag hennes, wtf?
aja.

a.

gone with the wind

det enda som känns, är hur nutiden förändrar dåtiden. för det gör den. i övrigt är alla mina känslor för dig bortblåsta. nu är det tamejfan dags att hitta någon som kan göra mig glad. så där töntigt glad som bara en ny känsla kan göra en. det vill jag ha. och ingenting som liknar dig-och-mig.

a.

åh, jag älskar stockholm

Det är vår ute. Och fantastiskt underbart. Jag hatar inte min garderob för tillfället och jag har ett par solglasögon, så jag trivs utomhus, haha. Har precis ätit en mycket god, nyttig middag och ska snart iväg till basketen. Äntligen träna igen! Sen ska jag sooova, soova, sooova och vila upp mig nu under mina tre (två kvar) dagars ledighet! Åh, vad underbart. Ja, man blir fjantigt glad när vädret är fint. Victor tyckte att jag var kontig igår när jag pratade i falsett och log.. hm...

a.

för jag ska tåla allt. så är det alltid.

MEN DET ÄR OKEJ ATT TALA OM FÖR MIG SJUHUNDRAFEMTIO GÅNGER OM DAGEN ATT JAG ÄR DRYG? GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

överraskningsbesök

Fanny och Jennifer var precis förbi men världens all fika. Kom för att överraska en Anna med ett ytterst tungt huvud. Mycket, mycket trevligt. Har suttit på balkongen i solen och pratat om allt och inget. Nu sitter jag här ensam på balkongen, lyssnar på lite musik och tänkte läsa Snabba Cash. Får se hur mycket hjärnan klarar av innan den säger ifrån. Men fyfan vilket trevligt väder vi har, Sverige! Igår var det snö och idag är det sjuukt varmt i solen. Jag välkomnar våren, utan tvekan.

Puss och kram.
a.

kära lilla far

och jag har umgåtts hela dagen. JA JAG HAR UMGÅTTS MED MIN FAR, och det var väldigt trevligt. Vi träffas alldeles för sällan nu för tiden (sen ett år tillbaka). Och det är trist. Vi var och tittade runt i Kista Galleria, vilket gick lite sisådär, mest på grund utav min numer kroniska huvudvärk. Hur som helst så åkte vi senare in till stan, gick på bio och åt på pizza hut. var mycket trevligt. Jag saknar min papi.

Var egentligen massa mer jag ville skriva, men får bli vid ett senare tillfälle.
a.

give me some aspirin

Huvudvärk. Det kallas tydligen hjärnskakning. Gjorde världens vurpa i fredags på poolpartyt och låg och spydde i flera timmar. Vad jag minns? Nä, inte så mycket. Påskafton spenderades på akuten i lång väntan men efter lite hjärnröntgen fick jag i alla fall veta att jag inte har någon blödning. Så det var positivt. Blev btw omhändertagen av en mycket snäll pöjk av Aschbergs släktet, haha... Therese gick all in i poolen (eller jag vet faktiskt inte) och om Fanny pratat med Herr Snygg efter fredagen vet jag inte än. (FAN DET MÅSTE JAG JU FRÅGA).


Aja, huvudvärk it is och det suger. Påskgodis däremot, det gillar vi!
a.


åh, jag vill ha mina tröjor nu!

som jag har beställt från Nelly. men förmodligen så kommer de ändå inte att passa (japp, det är muntert idag också), för det är ungefär min vanliga tur - och kropp. Jag vill plugga. Jag saknar det så jävla mycket. Störd? Kanske lite. Men det är roligt att lära sig, att utvecklas och att stöta på utmaningar. Just nu känns allt på rutin igen. och det suger.

a.

RSS 2.0