vääärme!

Tisdag. Solen skiner. Arbetsrättstentan är skriven. Känns som att det gick helt okej (jag tror faktikst att jag blir godkänd) och nu återstår bara två tentor. Ingenting känns omöjligt för stunden - vet ju att jag kan göra om tentorna i höst om det skiter sig. Fyfan vad skönt. Vet inte varifrån min nyfunna optimism kommit ifrån men det är en skön känsla! Ska hem till mamma o mysa lite ikväll. Kommer behöva plugga en del som sagt, men lite avslappning behöver jag efter en aktiv tre timmars tenta. Kan säga att tiden inte riktigt räckte till idag. Menmen!

a,

wooooooo this is it. dödsveckan har börjat

Måndagkväll med chailatte, ansiktsmask och Big Brother. Arbetsrättstenta väntar imorgon, sen är det bara två kvar den är veckan, den här terminen och tekniskt sett på mitt första år som jurstud. Helt insane. Jag har pluggat hela dagen sen typ halv åtta - åtta idag. Självklart har jag haft pauser men nu är jag så död i huvet så jag inte vet var jag ska ta vägen. Men jag ska faktikst fortsätta läsa efter big brother, men liggandes i sängen och inte sittandes på min rumpa. Den hatar min köksstol just nu kan jag säga.

Jag har köpt min one piece idag som jag ska leva i på P&L! Den är rosa och asball och jag är så jävla ful i den, totally freaking awesome :D Så håll utkik för en konstig blondin i rosa dräkt med rosa gummistövlar! (jag är inte ens så förtjust i rosa..). Anyway, helgen har spenderats jobbandes och på jobbfest. Det var skojsigt och faktiskt najs att jobba! Fast rätt opassande eftersom att jag har så sjukt mycket att plugga :p Men men, shit happens. Värsta fall får jag göra om skiten i augusti eller nåt annat år. Jag fick tillbaka tredje tentaresultatet från den här terminen, klarade den också! Så jävla glad. Nu har jag klarat tre av tre. Fyfan vad jag är bäst. haha.

I helgen som kommer händer massa skoj! Fredag ska på något sätt firas att jag får sommarlov, på lördag ska vi fira Calles 20 års dag och på söndag ska jag ha massa försenat morsdagmys med mor min :) Vin och jordgubbar har jag planerat! Och på måndag hoppas jag på att få håret fixat av Hanna och på tisdag jobbar jag. Sen är det EN VECKA TILL USA. Shit pommes frites. (ibland får man säga så).

Men nu ska jag avnjuta mitt te :) Puss o gull!
a,

here we go

I slutet på augusti fick jag ryck och insåg att nu är det dags att börja gå ner i vikt. Skaffade medlemskort på sats och körde nån form av GI under hela hösten och lyckades ganska bra. Under slutet på december till mitten på februari avtog viktnedgången och jag stod på samma vikt, trots att jag gjorde allt som innan. Då hade jag tappat 11kg och var nästan nere på mitt ursprungliga mål. Jag var däremot trött på allt som hade med nyttig mat att göra eftersom att inget hände på kroppen, och det är ju då det känns som en uppoffring att försöka - när man inte får ut nåt av det. Jag var inte heller nöjd med hur jag såg ut utan sänkte mitt mål en bit.
Jag hittade en diet, dukandieten som jag trodde skulle passa mig. Kände att jag i slutspurten lika bra kunde köra ordentligt. Så den 14 februari började jag mitt nästa steg. Var sjuuukt trött i början av att bara äta proteiner hela tiden och förmodligen rätt grinig, men jag höll mig till dieten. Och vipps så började jag gå ner igen. Fick till och med mamma att börja dukana!

Så imorse när jag vägde mig har jag äntligen understigit mitt mål med 4 hg! Dagen till ära har jag ätit ett äpple och det var sjuuukt gott, min första frukt på tre och en halv månad! (nu ljög jag, har faktiskt fuskat med två jordgubbar under resans gång). Jag tänker inte påstå att jag är nöjd med min kropp än, men jag är en bra bit på vägen. Självförtroendet är ju faktiskt på topp om man jämför med vad det tidigare har varit, och bikinin känns inte riktigt lika skräckinjagande som tidigare.

Nu återstår en sommar med mängder av träning för att bli i mitt livs toppform (ja eller nåt åt det hållet i alla fall)! Självklart kommer jag tänka på vad jag stoppar i mig. Imorgon ska jag åka tacobåten med jobbet och har bestämt mig för att äta det som bjuds. Men hur skadad är man inte, tacofärs känns läskigt och syndigt... Men jag tänker "rimliga mängder" så ska det nog gå bra!

Jag har nu tappat 17,9kg vilka jag aldrig tänker se igen! Tänkte dessutom bjuda på en förebild, eftersom att ni som läser min blogg förmodligen ändå sett mig i bikini ;)
Men här har ni före-bilden, ni som vill se efter-bilden får hålla utkik på stranden i sommar!

                                     
                                                                                       a,

Hhahhaha idag blev det fotmat! Har för övr...

img_8945 (MMS)

Hhahhaha idag blev det fotmat! Har för övrigt blivit medlem på shapeup och börjat räkna kalorier, får se hur länge jag orkar!


Jag har sprungit vårruset, mitt första lop...

img_6901 (MMS)

Jag har sprungit vårruset, mitt första lopp någonsin! Jävligt nöjd att jag joggade hela vägen (5km) för jag trodde ärligt talat inte att jag skulle fixa det. 31 min 18 sek slutade tiden på och jag satsade järnet sista kilometern. Tiden kanske suger i era ögon, men det längsta jag sprungit tidigare är 3km så jag är bara asstolt att jag klarade det :D


Dagen skulle nästan kunna definieras som s...

Dagen skulle nästan kunna definieras som spännande. Nu klockan nio väntar min allra första munta och kl 19 ikväll ska jag springa vårruset. Kan ni tänka er att jag ska springa ett lopp? Det kan inte jag! Och det värsta är att det inte är av vilja utan av att jag bara måste eftersom fyra kollegor ska delta. Som ni vet så är jag dålig på det där med att förlora så jag kunde inte banga på loppen från början och självklart har jag svurit att inte komma sist. Först var målet att slå jobbarkompisarna men sen tog jag mitt förnuft till fånga. Jeanette springer tydligen 5km på 25 min otränad eller nåt. Jag ska väl starta i jogga-gruppen tror jag. Målet är att försöka jogga hela vägen i alla fall (med astmapuffen i högsta hugg!). Well well, askmolnet påverkar hittills inte så många flighter så lets hope att ingen mer aska tar sig hit innan 14 juni för jag SKA till Hanna! a,


Åh jag älskar att stressa till skolan för ...

Åh jag älskar att stressa till skolan för att lyssna på nån jävel som ändå inte pratar om nåt intressant. Jag har huvudvärk. Tack och hej


lördag

Så sitter man här denna lördagkväll, med två underbara vänner vid namn Nathalie och Calle (Calle är min vän men jag är hans flickväns vän - värt att nämnas). Har lite mysigt hemma hos mor med lite drinkar och snack om allt och inget för att snart ta oss till Trollbäcken och lite partaj! Ska bli mycket trevligt faktiskt, eller det är mycket trevligt.

Idag har jag varit en hurtbulle! Gick upp åtta för att åka och göra ett Combatpass - fyfan vad kul det var! Åh, som jag sa senast så är träning askul igen. Och det visar sig på vågen också, tjooolahopp! (Så sabbar jag det ikväll med drinkar, men aja) efter det bar det hemåt för att plugga och sen så åkte jag med massa grejer till mor för jag har tänkt stanna här nåra dagar :) Och sen kom paret som sitter här bredvid då. Vi skulle egentligen ha dragit på spelning men vi var lite för sega så det blev inget av det :p Tar ju tid att åka också liksom, och man måste ju äta och fixa sig.. hhöhö..

Imorgon är det basketavslutning med turnering mellan lagen, awesome! Sen väntar en hård vecka med maaaassa plugg. Men det kanske blir skoj det med. Snart är det jävliga slut och om 24 dagar sitter jag på flyget till PHILADELPHIA! wooooo, OM jag längtar :D Snart får jag träffa min toast. Fantastiskt!

Nu ska jag socialisera med töntarna, puss
a,

torsdag, shit var tog veckan vägen?

Jag hade tappat suget lite grann vad gäller träningen. Börjat tycka att det är tråkigt och att det ändå inte ger nåt resultat. Det här sista kg vägrar ju försvinna från min kropp. Men igår var jag på ett "Nike get fit!"-pass och det var superskoj! Så idag blev det gym i ungefär 1h och 15min och sen körde jag intervallcykling, drygt 11km. Efter en skön dusch och bastu for jag hemåt och ja, jag kom knappt upp för trappan! trots att jag bara sitter här på soffan så värker benen. Sån skön känsla! Åh, nu känns träningen rolig igen. Underbart! Har bokat in ett BodyCombat-pass på lördag morgon, så då ska det efterlängtade passet provas på! Tjoho!

Ledig i helgen och det ska bli en del pluggande men räknar med att spendera tid med Fehlilutt och Natta också!<3
a,

torsdag, shit var tog veckan vägen?

Jag hade tappat suget lite grann vad gäller träningen. Börjat tycka att det är tråkigt och att det ändå inte ger nåt resultat. Det här sista kg vägrar ju försvinna från min kropp. Men igår var jag på ett "Nike get fit!"-pass och det var superskoj! Så idag blev det gym i ungefär 1h och 15min och sen körde jag intervallcykling, drygt 11km. Efter en skön dusch och bastu for jag hemåt och ja, jag kom knappt upp för trappan! trots att jag bara sitter här på soffan så värker benen. Sån skön känsla! Åh, nu känns träningen rolig igen. Underbart! Har bokat in ett BodyCombat-pass på lördag morgon, så då ska det efterlängtade passet provas på! Tjoho!

Ledig i helgen och det ska bli en del pluggande men räknar med att spendera tid med Fehlilutt och Natta också!<3
a,

27 dagar till PHILLY!

Det är x antal anledningar till att jag inte orkat blogga på länge. Skolan tar död på mig, jag har ingen inspiration, jag tar ingen tid till något annat än att gnälla när jag är ledig, jag jobbar.. ja, ni vet.
Men just idag känner jag att jag behöver blogga lite. Vädret suger, men det är ju faktiskt nästan sommar och sommarregn kan ju på sitt sätt vara trevligt! (sen att det haglade med is är en annan femma..).

Om 27 dagar åker jag till USA och får träffa min underbara, efterlängtade Hanna. Jisses vad jag längtar! Ska bli så skönt att bli av med de här tentorna som väntar också. Imorgon blir det grill och alkoholmys med klasskamraterna, det ser jag fram emot! Lite träning ska försöka hinnas med innan det också :)
Vikten är bara irriterande nu för övrigt. Jag är ständigt sugen på allt jag inte får äta - typ förut idag ville jag verkligen ha ett mörkrött äpple - något jag inte ens tycker om.. Är typ bara en tidsfråga tills jag längtar efter pannkakor.. haha.. Poängen är i alla fall att ingenting händer och jag funderar på att ge upp den här skiten nu och börja äta mer normalt. Känns så ovärt att ge upp verkligen allt utan att gå ner i vikt. Så that's that. Men jag har inte bestämt mig än. Kanske får damp mellan tors-mån under proteindagarna och sabbar det. Vi får väl se.. Måste fan införskaffa en våg, är så irriterande att bara kunna väga sig hemma hos mamma.

Okej, det här var inte ens anledningen till att jag ville blogga. Eller det är ju i för sig skönt att bara babbla av sig. Var på restaurang och bio med pappa i söndags, det var faktiskt jävlit trevligt. Vi träffas sjukt sällan, så det är mysigt att göra nåt med far min ibland. Vi såg Fast Five, helvete vilken bra film! Jag <3 bilar.

Det är så att en närstående har gått och blivit sjuk och det känns väldigt konstigt. Man blir rädd och orolig och allt på samma gång. Förmodligen så är det inte livshotande, och om det visar sig stämma så tackar vi gud för det, men det är allvarligt nog ändå.. Så tankarna har en tendens att sväva iväg så fort jag försöker sätta mig in i något just nu...

a,


RSS 2.0