:@

jag är så sjukt jävla besviken på dig. du är skyldig mig den största ursäkten. två jävla veckor.
fan dig.

a.

måndag

Så sitter jag här en måndag som denna, och funderar över vad jag ska göra med mitt liv. Det är inte deprimerat som det låter, utan jag har helt enkelt en hejdundrande ångest inför högskoleval. Medan jag försöker rensa tankarna så har jag precis inlett denna vecka och förhoppningsvis en liten ny del av mitt liv, med ett försök till att vara nyttig. (Vilket jag såklart firade med pizza igår). Hur som helst bjuder frukosten på ett ägg, knäckebröd, juice, kaffe och en frukt. Nej, inte bästa tänkbara. Men helt klart bättre. Sådetså! Så nu ska jag försöka sluta med all skit. Men vi får se hur det går. Alkohol är inte inräknat i skit den här gången, för övrigt :p

Dagen var planerad till Gålö havsbad med pick-nick men då vädret inte bjuder på sol utan bara en jävla värme (alltså, jag gillar det ändå) så ligger den planen på is för tillfället. Får se vad som händer längre fram.

Måste också tillägga att jag älskar min mammas uteplats. :)

a.

babbel

Jag har sån enorm inspiration till att skriva. Men absolut ingenting att skriva. Jag är varken glad eller ledsen, lycklig eller deprimerad. Ingenting spännande, annorlunda eller nämnvärt händer i mitt liv just nu. Ändå vill jag bara skriva av mig om allt. Jobbigt läge där. Så det får väl bli ett lyckorus efter Winnerbäckkonserten på torsdag kanske.... längtar!


a.

RSS 2.0