jag lyckas alltid sitta vid datorn på nätterna

idag har jag solat! helt sjukt, har jag inte gjort sen typ spanien i vintras.
och jag stod ut en hel halvtimma innan jag kände att huden började svida och bli vackert rosa *host*
det är nämligen så att jag har utomordentligt bra pigment!
jag är inte rödhårig, har knappt fräknar och jag är inte heller blond (om man inte vill kalla råttfärgat hår för nordiskt blond som vissa frisörer gör). dessutom har hela min typ familj och släkt lätt för att bli bruna , så vilka jävla gener fick jag?
det suger, men iallafall..

imorgon (om vädret tillåter) så ska jag och hannå packa väskorna och bussa till tyresö kyrka för att bada och sola med mor min. haha, jag som inte vill plaska på dom riktiga stränderna då jag föredrar att kalla min kropp för "oslipad". jag skulle själv inte vilja se min kropp i bikini. men ja, om vädret tillåter så åker den lilla svarta tvådelade saken fram och på och det bär av mot klipporna. men jag lovar, 2015 så ska jag vara i bättre form, men det får ta sin lilla tid - evolutionen fungerar så. jag hatar alla jävla bantarmetoder som härjar överallt. fan alla ni där ute som tröstäter lär ju inte direkt rasa i kilona när ni blir deprimerade för att alla jävlar ser ut som min vän nathalie i kroppen.

hur som helst så är det dags för att nanna kudden nu (eller snart i alla fall) och sen så ska man väl upp tidigt. skrev en stor lapp och la på köksbordet "VÄCK MIG" så får se hur tidigt det blir.
eftersom att busstrejken bara blir av i innerstan och så så måste jag röra mig mot älta också för att hämta mitt cv (alltså, maila det till mig själv XD) och ps2+mickar+gitarr+spel för att, ja.. ha dom! måste söka lite jobb om jag vill till hawaii nästa sommar , och det fan ska jag.
och om det inte skulle bli av så kommer ju plånkan vara långt ifrån tunn, och det bangar man ju inte på. kanske tar en trip till italien eller frankrike och slipar på franskan eller något annat mysigt istället, får väl se hur det blir med planerna och budgeten. haha
jag måste typ tjäna ihop 40papp på ett år om det ska bli av och jag ska kunna leva rajtan i en månad på hawaii, men aja, vi får väl göra som hanna säger annars:
ha pengar till flyget och till nån sunkig lägenhet och sen jobba häcken av oss där nere för att sedan partaja på nätterna och ha råd att flyga hem.

haha, kommer bli fett med sol... och jag kommer vara livrädd för spindlarna.
men det blir "tjoggnajs"
so long, pretty faces

a.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0